dimmu borgir

Yabancı Müzik Grupları
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

dimmu borgir

Mesaj gönderen mylethe »

biraz da black'den dalalım...aslında tam olarak black metal yapmıyorlar ama çoğunluğa black'i öğretmişlerdir..her gün the insight and the catharsis'in son iki dakikasını dinliyorsam siz düşünün gerisini..
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Severdim lavukları ama Wacken Open air festivalinde çıkan medar-ı iftiharımız Pentagram'ı fazla beğenmemişler.Bende onları beğenmedim sonra :twisted: :twisted: :twisted:
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

niye beğenmemişler?
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Valla onlara sormak lazım.Bi röportajda sormuşlar işte hiç Türk grup biliomusunuz diye.Wacken da izledik biraz,orta hali power grubu demişler Pentagram için.Yinede eğlendirdiler demiş lawuklar.Allahın manyakları yüzünü boyayım sahneye hortlak gibi çıkmayı bilio.Sonrada bizi beğenmiyolar :twisted:
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

sımdı pentegramın wacken dakı performansı nasıl onu bılemem ama dımmu harbı muzık yapıyor...eger black tarzının dısında ele alınırsa adamların muzıgı harbı ınsana melodık,depresıf bır seyler hıssettırıyor..tabbi populer olanan bok atmak moda oldugundan (en barız mısalı metallıca oldu yılllarca) herkes elestırır bu grubu ama muzıklerınde de dımmu ya kayma oldugunu "gormezler" hıç...
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

bariz bende dimmu ya laf söyletmem mylethe'm sağolsun baya bi dinletmişliği sevdirmişliği var dimmuyu türk gençliğine .....ayrıca popüler olana genelde kimse bok atmıyo be abi son örn:mor ve ötesi...millet hastası oldu karalayan da çamur atan da pek yok ortalarda bu biraz göreceli bi durum anlaşılan
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ben mor ve ötesine çok b*k attım.Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

ewet 1milyon seven varsa senin gibi b*k atanlar da heralde bi 100 kadardır :twisted: ...ya benim dediğim o değildi ki sadece bi karşılaştırma yaptım ama anlayamadın heralde dostum lütfen geri dön ve oku :lol: :twisted:
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

hiçbir şekilde savunmak ya da kötülemek gibi bir halim yok ,beğenirim ,dinlerim, bu arada bi şarkının son iki dakkasını dinlemek de birşey ifade etmez spiritual black dimensions albümü tmüyle güzel çünkü :wink:
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

"the insight and the catharsis"in son iki dakikası kazaa,warez'de tek başına bir şarkı gibi varsa benim gibi düşünen başkalarını da var demektir.."sipiritual black dimensions" elbetteki harika bir albüm.."reptile" neredeyse dimmu'nun bi şarkıda yaptığı en iyi düzenlemenin örneğidir."puritanical euphoric misanthropia" ise aşmıştır,ayrı bi olaydır..tabii bazıları bu ikisinden nefret edip "for all tid" veya "godless savage garden" a taparlar.tabii bunlar karışık mevzular;göreceli hepsi.ama ben bütün albümlerini severim,diğerlerinin ne söylediği bağlamaz beni,herkes de böyle düşünmeli.
bu arada burayı "mor ve ötesi" gibi saçma bir grubun tartışma alanına çevirip bu güzide gruba saygısızlık etmeyelim lütfen..
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

evet,her şey yerinde tartışılsın..

bu arada yeni kadro da süper cof dan davullara nick i getirmişler,gitara old mans child dan galder i getirmişler tam bi devler kadrosu olmuş..
www.dimmu-borgir.com dan son albümdeki "progenies of the great apocalypse" şarkısının ve birkaç şarkının daha video kliplerini seyretmek mümkün... benim favorilerim arasında "Arcane Lifeforce Mysteria,United in Unhallowed Grace,Behind The Curtains Of Night/Phantasmagoria" var. Eski albümleri de güzel ama spiritual black dimensions deyim yerindeyse melodik ve senfonik black metal tarzının kült albümü....
Kullanıcı avatarı
morvedelisi
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen morvedelisi »

evet spiritual black dimensions albümü süper...konser vcd de aldım dehşet çalıolar sahnede.. yeni albümüde en yakın zamanda edinmek gerek..
dip not: tamam sevmeyebiliriz bazı grupları ama yinede biraz saygılı olalım değilmi mylethe...
saygı ve esenlikler.. :wink:
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

SamotH'un dedikleriyle bir kez daha dirilir miyim? :twisted: .En çok dinlediğim üç grubun elemanları transformers'ı oluşturmuş da haberimiz yok.Old Man's Child ve Cradle of Filth ile çoşarken bu sıralar bu haber manyak oldu.Umarım bu ikili grubun (zaten manyak olan) atmosferini tamamlarlar,bizi bambaşka diyarlara götürmeye devam ederler.Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum.

ps:Bu "mor ve ötesi" muhabbetinden dolayı özür diliyorum ve bokunun çıktığını düşünüyorum.Lütfen artık açılmasın bu konu.

Bu yazıda dinlenenler:dimmu borgir:hybrid stigmata,metal heart,burn in hell
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

theHeLL yazdı:ewet 1milyon seven varsa senin gibi b*k atanlar da heralde bi 100 kadardır :twisted: ...ya benim dediğim o değildi ki sadece bi karşılaştırma yaptım ama anlayamadın heralde dostum lütfen geri dön ve oku :lol: :twisted:
Hacı ben senin dediini gayet ii algıladım :lol:
öylesine şey ettim ben yani :lol: :D
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

bu arada spiritual black dimensions ve sonrasındaki albümlerde bass ve back vokalleri üstlenen vortex'in sesine (herkes gibi) hayran olanlar varsa borknagar'ı dinlemelerini tavsiye ederim.adamımız,bu grubun şarkılarında clean vokal dersi veriyor yine ve clean bölümler dimmu borgir şarkılarındakinden çok daha fazla.
aerodynamic
Üye
Üye

Mesaj gönderen aerodynamic »

Dimmu borgir ın bi çok parçasını dinledim. Hiçbiri Mourning Palace gibi etkilemedi beni. Hele birde arada HEAR THE CRIES FROM MOURNING PALACE diye haykırışı yokmu.!! Rotting christ la benzer bi sound u var ne dersiniz?
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

aerodynamic yazdı:Dimmu borgir ın bi çok parçasını dinledim. Hiçbiri Mourning Palace gibi etkilemedi beni. Hele birde arada HEAR THE CRIES FROM MOURNING PALACE diye haykırışı yokmu.!! Rotting christ la benzer bi sound u var ne dersiniz?
alakası yok derim...iki grubun da fanatiğiyim ve o kadar dinlemişliğime dayanarak bunu söylüyorum...
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

aerodynamic yazdı:Dimmu borgir ın bi çok parçasını dinledim. Hiçbiri Mourning Palace gibi etkilemedi beni. Hele birde arada HEAR THE CRIES FROM MOURNING PALACE diye haykırışı yokmu.!! Rotting christ la benzer bi sound u var ne dersiniz?
enthrone darkness triumphant ve stormblast albumlerini cok severim. mouning palace gercekten asla unutulmayacak bi sarki.. sound benzerlikleri ise bence yok. rotting christ - genesis albumunu dinleyerek mi bu sonuca vardin?
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

en çok hangi albümünü seversiniz? ya da biri sizden tavsiye istese hangi albümünü tavsiye ederdiniz? ben (nasıl oluyorsa) karar veremedim..puritanical eutropic mishantopia(kesin yanlış yazdım) yakın görünüyor ama... :?:
A.
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

Stormblast olduğunu düşündüğüm bi albümcükleri var..yeni buldum sayılır..vakti gelince dinliyciyim gruplardan.
in the hopes of creating a horrible zombie..
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

stormblast tavsiye etmem kayıt çok kötü...
enthrone darkness triumphant
godless savage garden
puritanical euphoric misantrophia
bunlardan birini dinle....
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

dimmu burger king hauahea
hiç sevmem bu herifi..
When you're pushed, killing's as easy as breathing
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

KoRn_eR yazdı:dimmu burger king hauahea
hiç sevmem bu herifi..
öncelikle gülelim biraz bu yaratıcı esprine...bir kere dimmu borgir 6 kişiden oluşan bir gruptur bahsettiğin gibi bir HERİF falan değildir...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

dimmu burger king of the queens of the stonage.
bu daha yaratıcı oldu..
pardon ya gerçekten cahil kalmışım.Ben herif sanıyodum onu dimmu olarak.
grubudu borgir sanyıdom.oke öörendim arttık..
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Kullanıcı avatarı
heavenly_damnation
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen heavenly_damnation »

hear the cries from the mourning palace...black dinlemesemde dinlediim grup.melodik olmasinin büyük etkisi var sanirim:)