Within Temptation

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
doucan
Üye
Üye

Within Temptation

Mesaj gönderen doucan »

bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_? :roll: :twisted: :evil: :oops:
Kullanıcı avatarı
doucan
Üye
Üye

Re: Within Temptation

Mesaj gönderen doucan »

doucan yazdı:bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_? :roll: :twisted: :evil: :oops:
he bu arada ben daha yeni üye oldum biraz anlamaya bilirim... :wink:
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

Mesaj gönderen CcCoMaLieSsS »

ya abi çok severim bu grubu WTnin sarkıları çok iidir klipleride The silent force u albümünü yada 'Stand my ground' ice queen'mother earth' restless'running up the hill' bunlar süper sarkılardır!!!!!!!!
En son CcCoMaLieSsS tarafından 22 Şub 2005 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
omgorma
Üye
Üye

hehehheh

Mesaj gönderen omgorma »

ismini duydum fakat dinleyemedim beah....
born to rock drink and fuck
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

http://mp3spy.ru/en/ adresinden sadece mail ile üye olarak bütün albümlerini dinleyebilir ama indiremezsin.

http://www.espew.com/ adresinde ise 15-20 şarkısı var.

mother earth ve restless aşmıştır.
A.
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

bittersweet ve ice queen derim...
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ForsakeN »

son albümdeki forsaken nedense çok hoş gelir kulağıma.. =)
I used to have an open mind but my brain kept fallin' out
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

güzeldir.. klibi beğenmiştim.. cok dinlemem ama..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
doucan
Üye
Üye

Mesaj gönderen doucan »

ya bence bütün şarkıları mğkemmel :P :P
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

bu grup acayip özenti yaa herşeyiyle evanescence benziyo ve evanescence e benzemeye çalıştıkları için onlardan nefret ediyorumm parçalarıda iğrenç zaten son klipleri memorys berbat desem yeridir bir grup daha ilk çıktığında kendi ağzından biz evanescence e rakibiz diyebilirmi yaa
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Re: Within Temptation

Mesaj gönderen joey »

doucan yazdı:bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_? :roll: :twisted: :evil: :oops:
ben sana istersen konser cd siini bulabilirim ama istersen tabii bu arada eski cdlerini bulamazsın çünkü türkiyede yoklar
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

grubun evanescence'dan eski oldugunu dusunursek ayrıca illa bir karsılastırma yapılacaksa wt bence ev.'dan cok daha kalitelidir..en azından muziklerinde cok daha cesitlilik var...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

indream yazdı:bu grup acayip özenti yaa herşeyiyle evanescence benziyo ve evanescence e benzemeye çalıştıkları için onlardan nefret ediyorumm parçalarıda iğrenç zaten son klipleri memorys berbat desem yeridir bir grup daha ilk çıktığında kendi ağzından biz evanescence e rakibiz diyebilirmi yaa
istersen evanescence den eski olna bir grup için böle bir tartışmaya girmeyelim ama yinede istiyorsan sen özenti olduklarını düşünebilirsin ayrıca bende evanescence yi seviyorum ama bütün gruplar onlara özenmiyor
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

jonnathan yazdı:grubun evanescence'dan eski oldugunu dusunursek ayrıca illa bir karsılastırma yapılacaksa wt bence ev.'dan cok daha kalitelidir..en azından muziklerinde cok daha cesitlilik var...
kesinlikle katılmıyorummm eski olabilirler ama evanescence de tek albümlük bir grup değil yaniii onlardan başlarlı oldukları kesin
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

jonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterir
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

joey yazdı:
jonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterir
haklısın ama sirket aptal mı akıllımı onu tartısırım :wink:
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

joey yazdı:
bazı şeyleri kendilerini yaratmaları gerekmiyomu sizce evanescence brıng me to life gibi bir hıtle kendini duyurdu ve milyonlar sattı bence olmaları gereken yerdeler asla withın temptatıon bhu grup gibi olamıyacak buna eminim
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

indream yazdı:
joey yazdı:
bazı şeyleri kendilerini yaratmaları gerekmiyomu sizce evanescence brıng me to life gibi bir hıtle kendini duyurdu ve milyonlar sattı bence olmaları gereken yerdeler asla withın temptatıon bhu grup gibi olamıyacak buna eminim
ama birde şöyle bak sen türkiyede ki bir popülariteyi takip edebilirsin halbuki bu grup hollandada çok tutulan bir grup ama eğer kötülemeye gelirsen ben moody daha grup yeni ünlü olduğunda bırakmadı mı hemen dağılmaya başladı demek bu gruğpta gelecek yok ayrıca ben evanescence yi kötülemek istemiyorum bence o zaten harika ama whıtıntemptation kötü bir grup değil ve çok da ii olacak ileride
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

jonnathan yazdı:
joey yazdı:
tamam tartışalım sence bu güne kadar böle başarı olasılığı yüksek bir grubu piyasaya sürmemiş olması aptallık değil mi?
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

sen sonuca bak ilk önce ben moody nın gruptan ayrılması grupta bir sarsıntı yarattımı hayır hatta gayet kendilerinden emin bir şekil devam ettilerr onları sarsabilecek en büyük şeylerden bir taneside buydu ve oldu gördüğümüz gibi sen gelecek vaadetmeye bilirsin ama olucakları görünce bana hak vereceksin
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

joey yazdı:
jonnathan yazdı:
joey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterir
tamam tartışalım sence bu güne kadar böle başarı olasılığı yüksek bir grubu piyasaya sürmemiş olması aptallık değil mi?
turkiye piyasasında tutcagını dusunmemis olması normal...en buyuk fanlar bile destekledigi yabancı grubun orjinal albumunu almazken,wt diye adını daha yeni duyuran bir grubun albumunu kim alır turkiyede...orjinal isi pek tutmuyor...
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

jonnathan yazdı:wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
evanescence çok basit hee sen anywhere but home albümünü dinlemedin herhalde basit keliemsini yalnış yerde kulanmaşsın bideee piyasa ile oynadığınıda nerden çıkardınm onu anlamadım bunu dinleyenleri yaptııı bu durumdanda yararlandıklarını sanmıyorum çünkü samimiler vee bu grubun hakkınıda yemiyelim falllen gibi bir albümle nasıl basit olabilirler
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

indream yazdı:
jonnathan yazdı:wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
evanescence çok basit hee sen anywhere but home albümünü dinlemedin herhalde basit keliemsini yalnış yerde kulanmaşsın bideee piyasa ile oynadığınıda nerden çıkardınm onu anlamadım bunu dinleyenleri yaptııı bu durumdanda yararlandıklarını sanmıyorum çünkü samimiler vee bu grubun hakkınıda yemiyelim falllen gibi bir albümle nasıl basit olabilirler
anywhere but home albumu var bende ve hayatımda gordugum en dandik gitar ritm ve sololarına sahip,hic cıkmamıs olsa evanescence'ın karayiyeri acısından daha iyi olurdu bence neyse karsılastırmanında bu zararı var iste konu daglıyor ben dicemi dedim siz devam edin :D