Within Temptation
Within Temptation
bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_?

Re: Within Temptation
he bu arada ben daha yeni üye oldum biraz anlamaya bilirim...doucan yazdı:bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_?![]()
![]()
![]()
- CcCoMaLieSsS
- Üye

ya abi çok severim bu grubu WTnin sarkıları çok iidir klipleride The silent force u albümünü yada 'Stand my ground' ice queen'mother earth' restless'running up the hill' bunlar süper sarkılardır!!!!!!!!
En son CcCoMaLieSsS tarafından 22 Şub 2005 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://mp3spy.ru/en/ adresinden sadece mail ile üye olarak bütün albümlerini dinleyebilir ama indiremezsin.
http://www.espew.com/ adresinde ise 15-20 şarkısı var.
mother earth ve restless aşmıştır.
http://www.espew.com/ adresinde ise 15-20 şarkısı var.
mother earth ve restless aşmıştır.
A.
- The Invisible
- Müdavim Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

Re: Within Temptation
ben sana istersen konser cd siini bulabilirim ama istersen tabii bu arada eski cdlerini bulamazsın çünkü türkiyede yoklardoucan yazdı:bunun albümü veya video cliplerini nerden bulabilirim_?![]()
![]()
![]()
istersen evanescence den eski olna bir grup için böle bir tartışmaya girmeyelim ama yinede istiyorsan sen özenti olduklarını düşünebilirsin ayrıca bende evanescence yi seviyorum ama bütün gruplar onlara özenmiyorindream yazdı:bu grup acayip özenti yaa herşeyiyle evanescence benziyo ve evanescence e benzemeye çalıştıkları için onlardan nefret ediyorumm parçalarıda iğrenç zaten son klipleri memorys berbat desem yeridir bir grup daha ilk çıktığında kendi ağzından biz evanescence e rakibiz diyebilirmi yaa
kesinlikle katılmıyorummm eski olabilirler ama evanescence de tek albümlük bir grup değil yaniii onlardan başlarlı oldukları kesinjonnathan yazdı:grubun evanescence'dan eski oldugunu dusunursek ayrıca illa bir karsılastırma yapılacaksa wt bence ev.'dan cok daha kalitelidir..en azından muziklerinde cok daha cesitlilik var...
haklısın ama sirket aptal mı akıllımı onu tartısırımjoey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterirjonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
sleeping with the earth my dying bride
bazı şeyleri kendilerini yaratmaları gerekmiyomu sizce evanescence brıng me to life gibi bir hıtle kendini duyurdu ve milyonlar sattı bence olmaları gereken yerdeler asla withın temptatıon bhu grup gibi olamıyacak buna eminimjoey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterirjonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
ama birde şöyle bak sen türkiyede ki bir popülariteyi takip edebilirsin halbuki bu grup hollandada çok tutulan bir grup ama eğer kötülemeye gelirsen ben moody daha grup yeni ünlü olduğunda bırakmadı mı hemen dağılmaya başladı demek bu gruğpta gelecek yok ayrıca ben evanescence yi kötülemek istemiyorum bence o zaten harika ama whıtıntemptation kötü bir grup değil ve çok da ii olacak ilerideindream yazdı:bazı şeyleri kendilerini yaratmaları gerekmiyomu sizce evanescence brıng me to life gibi bir hıtle kendini duyurdu ve milyonlar sattı bence olmaları gereken yerdeler asla withın temptatıon bhu grup gibi olamıyacak buna eminimjoey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterirjonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
tamam tartışalım sence bu güne kadar böle başarı olasılığı yüksek bir grubu piyasaya sürmemiş olması aptallık değil mi?jonnathan yazdı:haklısın ama sirket aptal mı akıllımı onu tartısırımjoey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterirjonnathan yazdı:basarıyı populariteyle olcersen haklısın ama bana gore basarı icin kıstas popolarite olamaz...
wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
sen sonuca bak ilk önce ben moody nın gruptan ayrılması grupta bir sarsıntı yarattımı hayır hatta gayet kendilerinden emin bir şekil devam ettilerr onları sarsabilecek en büyük şeylerden bir taneside buydu ve oldu gördüğümüz gibi sen gelecek vaadetmeye bilirsin ama olucakları görünce bana hak vereceksin
turkiye piyasasında tutcagını dusunmemis olması normal...en buyuk fanlar bile destekledigi yabancı grubun orjinal albumunu almazken,wt diye adını daha yeni duyuran bir grubun albumunu kim alır turkiyede...orjinal isi pek tutmuyor...joey yazdı:tamam tartışalım sence bu güne kadar böle başarı olasılığı yüksek bir grubu piyasaya sürmemiş olması aptallık değil mi?jonnathan yazdı:haklısın ama sirket aptal mı akıllımı onu tartısırımjoey yazdı:bende aynen sana katılıyorum başarı popülariteyle ölçülmez albümleri burda yayınlanamadı diye bu başarısız olduğu anlamına gelmez sadece şirketin aptal olduğunu gösterir
evanescence çok basit hee sen anywhere but home albümünü dinlemedin herhalde basit keliemsini yalnış yerde kulanmaşsın bideee piyasa ile oynadığınıda nerden çıkardınm onu anlamadım bunu dinleyenleri yaptııı bu durumdanda yararlandıklarını sanmıyorum çünkü samimiler vee bu grubun hakkınıda yemiyelim falllen gibi bir albümle nasıl basit olabilirlerjonnathan yazdı:wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
anywhere but home albumu var bende ve hayatımda gordugum en dandik gitar ritm ve sololarına sahip,hic cıkmamıs olsa evanescence'ın karayiyeri acısından daha iyi olurdu bence neyse karsılastırmanında bu zararı var iste konu daglıyor ben dicemi dedim siz devam edinindream yazdı:evanescence çok basit hee sen anywhere but home albümünü dinlemedin herhalde basit keliemsini yalnış yerde kulanmaşsın bideee piyasa ile oynadığınıda nerden çıkardınm onu anlamadım bunu dinleyenleri yaptııı bu durumdanda yararlandıklarını sanmıyorum çünkü samimiler vee bu grubun hakkınıda yemiyelim falllen gibi bir albümle nasıl basit olabilirlerjonnathan yazdı:wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...