Hayvanlar Alemi

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

yuhh be. :)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Kullanıcı avatarı
sebbol
Üye
Üye

Mesaj gönderen sebbol »

+1
BiNi aşkın maNgacı burda!!!
www.grupmanga.com
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Benim de psikopat ark.ım kuşun arkasında balon patlatmıstı kusun ödü kopmus..öldü hayvan.
Ben köpegim olsun isterim..ama korkuyorum öyle bi sorun var :roll:
Kullanıcı avatarı
neon
Üye
Üye

Mesaj gönderen neon »

ördek almak istiyorum ama annem izin vermiyo...
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
haruntkn_girl
Üye
Üye

Mesaj gönderen haruntkn_girl »

neon yazdı:ördek almak istiyorum ama annem izin vermiyo...
:lol:
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

haruntkn_girl yazdı:
bizim burada bir yer var..çay bahçesi diyecem ama öyle de değil çok güzel..havuz cafe ismi...süs havuzunda ördek ve kaz..birde kuğu vardı sanırım..işte onlardan var..yazları güzel oluyor orası çok seviyorum
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

DeLi yazdı:
haruntkn_girl yazdı:
bizim burada bir yer var..çay bahçesi diyecem ama öyle de değil çok güzel..havuz cafe ismi...süs havuzunda ördek ve kaz..birde kuğu vardı sanırım..işte onlardan var..yazları güzel oluyor orası çok seviyorum
ona benzer birsey gumuldurde'de yaptılar,yavru ordekler koydular,ancak fazla acıklık bir yer oldugu icin bir hafta icersinde sayıları giderek azalmaya basladı kediler sayesinde...
sleeping with the earth my dying bride
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

bizim burada kedi pek yok zaten olsada yapamazlar..çitler var gerçi her kediyi engellemez ama..birde su kenarında tabi..kediler pek sevmez..zaten yazın orada hep birileri oluyor kimse olmasa bir sürü garson var..rahatım bişicik olmaz onlara 8)
Kullanıcı avatarı
neon
Üye
Üye

Mesaj gönderen neon »

zaten evde beslememe izin vermemelerinin nedeni de bu.. çayır çimen açık alan olması gerekmiş.. ben balkonu ayarlardım rahat ederdi hayvan ama anlatamadım :roll:
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Hayvan için hiç de iyi olmazdı sanırım balkonda yasamak..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

birde suna bakın: http://www.savetoby.com
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

kendini uyanık sanan bir adam ki uyanık aslında..adam hiç yoktan 20.000$ kazandı..bundan sonrada da 50.000$ olmuş olmamış umursamaz zaten..Gerisi bonus olur..pişirip de yemek zahmetine girişmez para toplanmazsa..
ya bu ne abi saçmalık ya ne insanlar var he
sezrade
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen sezrade »

jonnathan yazdı:birde suna bakın: http://www.savetoby.com
bu ne sadistlik kimmis ya bu manyak?
bu herıfe para yedırmemek gerek
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

yiyecegi kadar yemis zaten...insanların duygularını,iyi niyetini somurerek birseyler kazanmak kadar adice bir sey olamaz heralde...
sezrade
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen sezrade »

jonnathan yazdı:yiyecegi kadar yemis zaten...insanların duygularını,iyi niyetini somurerek birseyler kazanmak kadar adice bir sey olamaz heralde...
+1
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

purpleblank yazdı:bayılıyorum köpeklere ben..gecenlerde sarhosun birinin vurdugu bi köpegi bakıoduk..tedavisi fln yapıldı,kısırlastırıldı,2 gn sora fln bırakılıcaktı..zehirlediler köpegi :cry: :cry: sabah ölü bulduk :cry: :cry: cok üzüldüm ben ya bu ne caniliktir :cry: :cry:
hayvanları koruma dernegine üyeyiz biz..herkesta olmalı bence :wink: cok güzeller :D
ya çok ii ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-... :D
purpleblank
Üye
Üye

Mesaj gönderen purpleblank »

angel_of_the_hell yazdı:
purpleblank yazdı:bayılıyorum köpeklere ben..gecenlerde sarhosun birinin vurdugu bi köpegi bakıoduk..tedavisi fln yapıldı,kısırlastırıldı,2 gn sora fln bırakılıcaktı..zehirlediler köpegi :cry: :cry: sabah ölü bulduk :cry: :cry: cok üzüldüm ben ya bu ne caniliktir :cry: :cry:
hayvanları koruma dernegine üyeyiz biz..herkesta olmalı bence :wink: cok güzeller :D
ya çok iyi ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-... :D
tavsiye ederim..bence üye olmalısın..ben ilgilendiim zaman mutlu hissediyorum kendimi..ayrıca arkdasımın spidi gonzalesi var :D cok tatlı..hamsterdan daa küsel..ama ısırıyo..bide bütün gün uyuyo :D
can yeleğim,karışmasın kimseler bize..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

purpleblank yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
ya çok iyi ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-... :D
tavsiye ederim..bence üye olmalısın..ben ilgilendiim zaman mutlu hissediyorum kendimi..ayrıca arkdasımın spidi gonzalesi var :D cok tatlı..hamsterdan daa küsel..ama ısırıyo..bide bütün gün uyuyo :D
yaa!! bilmzmiim? bi kere bi petshopa girdm bi iki hayvan seviim die.. gonzalesnde kapağı açıktı.. içeri daldrdm elimi.. bu bi atldı parmaıma..!! sallıom sallıom bırakmıo!!! en sonnda bayaa bi salldımki hayvn uçtu!!! ama dehşet komedydi yaa!!! :P buarada üye olma konusnda yardmcı olblrmsn??
purpleblank
Üye
Üye

tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl? :roll: zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim :D
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

5 yasındayken 100 küsür tavsanım vardı.. 3 tane almışlar çiftleşe ciftlese ordu oldular lojmanın bahçesinde kocaman bi kafeste kalıyolardı tavsanların doğumunu izlemiştim birbirlerinin kulaklarını kemirirlerdi :roll:
bir kümse dolusu civcivdi tavuktu bilmemneydi besledim yine lojmanın bahcesinde
muhabbet kusum vardı hastalandı yemi zehirli cıktı..
balıklarım vardı balıkları sevmem ilgilenmezdim
kesinlikle köpeklerin hayatımda ayrı bi yeri var bi tazı 3 coban köpeğim vardı kücük cinsleri sevmem..
ve atlar cok asil hayvanlardır
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

purpleblank yazdı:tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl? :roll: zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim :D
ya var tabi sorcaklarım!! şimdi ben bi ara ankarada aktif olark üye olabileceim yerleri araştrmştm ama hiçbişi bulamamştm..!! senn buralarda bildiin yerler varmı?? gerçi öss e hazırlndıım içn bütn zamanımıda ayıramam ama elimden gelni yaprm..!!
purpleblank
Üye
Üye

angel_of_the_hell yazdı:
purpleblank yazdı:tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl? :roll: zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim :D
ya var tabi sorcaklarım!! şimdi ben bi ara ankarada aktif olark üye olabileceim yerleri araştrmştm ama hiçbişi bulamamştm..!! senn buralarda bildiin yerler varmı?? gerçi öss e hazırlndıım içn bütn zamanımıda ayıramam ama elimden gelni yaprm..!!
manisadayım ben bilmiyorum ki oraları ne var ne yok..gel buraya yapalım beraber yardımımızı :D :D bende hazırlanıorm ünv.ama engel diil yani bu..bence arastırmalısın daha cok yani burda bile varsa böle bişi(küçük bi şehir burası)orda cok daha geniş kapsamlıları vardır diye düşünüyorum :roll:
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

purpleblank yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
manisadayım ben bilmiyorum ki oraları ne var ne yok..gel buraya yapalım beraber yardımımızı :D :D bende hazırlanıorm ünv.ama engel diil yani bu..bence arastırmalısın daha cok yani burda bile varsa böle bişi(küçük bi şehir burası)orda cok daha geniş kapsamlıları vardır diye düşünüyorum :roll:
ya işte araştırdıım zmn hiçbişi bulamamştım!! para yardımndan başka yani... ama bn snn gibi görevler almk istiorm!!!
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

blackmercury yazdı:en sevdiğim hayvan inektir ama tabi evde beslemek zor oluyo :?
bizim sınıfta var bi kaç tane istersen sana verebilirim :lol: ben kedi hastasıyım.Kplan aslan, vs gibi gil mensupları da buna dahil.Bunlardan sonra köpek ve yılan gelio.Ama tabi yılan soğuk bi hayvan ama onun kadar estetik hayvan da yok yani...
and we all went to heaven in a little row boat
lp_fefurkan
Üye
Üye

Mesaj gönderen lp_fefurkan »

Lily yazdı:
blackmercury yazdı:en sevdiğim hayvan inektir ama tabi evde beslemek zor oluyo :?
bizim sınıfta var bi kaç tane istersen sana verebilirim :lol: ben kedi hastasıyım.Kplan aslan, vs gibi gil mensupları da buna dahil.Bunlardan sonra köpek ve yılan gelio.Ama tabi yılan soğuk bi hayvan ama onun kadar estetik hayvan da yok yani...
ya şeyyyy bizim sınıfta da war(hatta herkes) onları ister misinizzzzz?(inek olarak gerçi bizimkiler biraz aşmış kendini ama:))
walla koalalara bayılırım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlı haywancıklar hele o bakışları? ayyy yerim!!!!!!! :D