Hayvanlar Alemi
- The Invisible
- Müdavim Üye

-
haruntkn_girl
- Üye

ona benzer birsey gumuldurde'de yaptılar,yavru ordekler koydular,ancak fazla acıklık bir yer oldugu icin bir hafta icersinde sayıları giderek azalmaya basladı kediler sayesinde...DeLi yazdı:bizim burada bir yer var..çay bahçesi diyecem ama öyle de değil çok güzel..havuz cafe ismi...süs havuzunda ördek ve kaz..birde kuğu vardı sanırım..işte onlardan var..yazları güzel oluyor orası çok seviyorumharuntkn_girl yazdı:neon yazdı:ördek almak istiyorum ama annem izin vermiyo...
sleeping with the earth my dying bride
- The Invisible
- Müdavim Üye

bu ne sadistlik kimmis ya bu manyak?jonnathan yazdı:birde suna bakın: http://www.savetoby.com
bu herıfe para yedırmemek gerek
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ya çok ii ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-...purpleblank yazdı:bayılıyorum köpeklere ben..gecenlerde sarhosun birinin vurdugu bi köpegi bakıoduk..tedavisi fln yapıldı,kısırlastırıldı,2 gn sora fln bırakılıcaktı..zehirlediler köpegi![]()
sabah ölü bulduk
![]()
cok üzüldüm ben ya bu ne caniliktir
![]()
![]()
hayvanları koruma dernegine üyeyiz biz..herkesta olmalı bencecok güzeller
-
purpleblank
- Üye

tavsiye ederim..bence üye olmalısın..ben ilgilendiim zaman mutlu hissediyorum kendimi..ayrıca arkdasımın spidi gonzalesi varangel_of_the_hell yazdı:ya çok iyi ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-...purpleblank yazdı:bayılıyorum köpeklere ben..gecenlerde sarhosun birinin vurdugu bi köpegi bakıoduk..tedavisi fln yapıldı,kısırlastırıldı,2 gn sora fln bırakılıcaktı..zehirlediler köpegi![]()
sabah ölü bulduk
![]()
![]()
![]()
can yeleğim,karışmasın kimseler bize..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

yaa!! bilmzmiim? bi kere bi petshopa girdm bi iki hayvan seviim die.. gonzalesnde kapağı açıktı.. içeri daldrdm elimi.. bu bi atldı parmaıma..!! sallıom sallıom bırakmıo!!! en sonnda bayaa bi salldımki hayvn uçtu!!! ama dehşet komedydi yaa!!!purpleblank yazdı:tavsiye ederim..bence üye olmalısın..ben ilgilendiim zaman mutlu hissediyorum kendimi..ayrıca arkdasımın spidi gonzalesi varangel_of_the_hell yazdı:ya çok iyi ya!! bnde ööle bi derneğe üye olmk istiyorum!!! bi ara epey bi araştrmştm ama snra bişiler oldu yarım kaldı olay.. ya çok seviorum hayvnları ama yılan hariç!!! ztn veternr olmk istiorm!! burada bnde sööliim.. bi tna haski istiorm-baby-, snra hamster-pi-, snra kertenkele-toti-...purpleblank yazdı:bayılıyorum köpeklere ben..gecenlerde sarhosun birinin vurdugu bi köpegi bakıoduk..tedavisi fln yapıldı,kısırlastırıldı,2 gn sora fln bırakılıcaktı..zehirlediler köpegi![]()
sabah ölü bulduk
![]()
![]()
![]()
cok tatlı..hamsterdan daa küsel..ama ısırıyo..bide bütün gün uyuyo
-
purpleblank
- Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

5 yasındayken 100 küsür tavsanım vardı.. 3 tane almışlar çiftleşe ciftlese ordu oldular lojmanın bahçesinde kocaman bi kafeste kalıyolardı tavsanların doğumunu izlemiştim birbirlerinin kulaklarını kemirirlerdi
bir kümse dolusu civcivdi tavuktu bilmemneydi besledim yine lojmanın bahcesinde
muhabbet kusum vardı hastalandı yemi zehirli cıktı..
balıklarım vardı balıkları sevmem ilgilenmezdim
kesinlikle köpeklerin hayatımda ayrı bi yeri var bi tazı 3 coban köpeğim vardı kücük cinsleri sevmem..
ve atlar cok asil hayvanlardır
bir kümse dolusu civcivdi tavuktu bilmemneydi besledim yine lojmanın bahcesinde
muhabbet kusum vardı hastalandı yemi zehirli cıktı..
balıklarım vardı balıkları sevmem ilgilenmezdim
kesinlikle köpeklerin hayatımda ayrı bi yeri var bi tazı 3 coban köpeğim vardı kücük cinsleri sevmem..
ve atlar cok asil hayvanlardır
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ya var tabi sorcaklarım!! şimdi ben bi ara ankarada aktif olark üye olabileceim yerleri araştrmştm ama hiçbişi bulamamştm..!! senn buralarda bildiin yerler varmı?? gerçi öss e hazırlndıım içn bütn zamanımıda ayıramam ama elimden gelni yaprm..!!purpleblank yazdı:tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl?zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim
-
purpleblank
- Üye

manisadayım ben bilmiyorum ki oraları ne var ne yok..gel buraya yapalım beraber yardımımızıangel_of_the_hell yazdı:ya var tabi sorcaklarım!! şimdi ben bi ara ankarada aktif olark üye olabileceim yerleri araştrmştm ama hiçbişi bulamamştm..!! senn buralarda bildiin yerler varmı?? gerçi öss e hazırlndıım içn bütn zamanımıda ayıramam ama elimden gelni yaprm..!!purpleblank yazdı:tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl?zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim
can yeleğim,karışmasın kimseler bize..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ya işte araştırdıım zmn hiçbişi bulamamştım!! para yardımndan başka yani... ama bn snn gibi görevler almk istiorm!!!purpleblank yazdı:manisadayım ben bilmiyorum ki oraları ne var ne yok..gel buraya yapalım beraber yardımımızıangel_of_the_hell yazdı:ya var tabi sorcaklarım!! şimdi ben bi ara ankarada aktif olark üye olabileceim yerleri araştrmştm ama hiçbişi bulamamştm..!! senn buralarda bildiin yerler varmı?? gerçi öss e hazırlndıım içn bütn zamanımıda ayıramam ama elimden gelni yaprm..!!purpleblank yazdı:tabiki yardımcı olmak isterm ama nasıl?zaten bu gönüllü üyelik biliosundur..etkinlikleri oluyo hayvanlar için onlara fln katılıosun..evsiz hayvanlara ev bulmaya calısıosun vs..bilmiyorum sormak istediin bişi olursa beklerim
![]()
bende hazırlanıorm ünv.ama engel diil yani bu..bence arastırmalısın daha cok yani burda bile varsa böle bişi(küçük bi şehir burası)orda cok daha geniş kapsamlıları vardır diye düşünüyorum
bizim sınıfta var bi kaç tane istersen sana verebilirimblackmercury yazdı:en sevdiğim hayvan inektir ama tabi evde beslemek zor oluyo :?
and we all went to heaven in a little row boat
-
lp_fefurkan
- Üye

ya şeyyyy bizim sınıfta da war(hatta herkes) onları ister misinizzzzz?(inek olarak gerçi bizimkiler biraz aşmış kendini ama:))Lily yazdı:bizim sınıfta var bi kaç tane istersen sana verebilirimblackmercury yazdı:en sevdiğim hayvan inektir ama tabi evde beslemek zor oluyo :?ben kedi hastasıyım.Kplan aslan, vs gibi gil mensupları da buna dahil.Bunlardan sonra köpek ve yılan gelio.Ama tabi yılan soğuk bi hayvan ama onun kadar estetik hayvan da yok yani...
walla koalalara bayılırım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tatlı haywancıklar hele o bakışları? ayyy yerim!!!!!!!

![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)