Placebo
elimde bütün kliplri ve canlı performansları (konserleri) bulunan vede yeni indirdiğim soulmaters neverdie:live in paris 2003 konserini izlediğim harika bir grup.
ayrıca brian molko'nun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez adamlar güzel ve kaliteli müzik yapıyorlarmı yapıyorlar gerisi de beni ilgilendirmez şunu söylemeden de geçemeyeceğim brian homoseksüel değil biseksüel
ayrıca brian molko'nun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez adamlar güzel ve kaliteli müzik yapıyorlarmı yapıyorlar gerisi de beni ilgilendirmez şunu söylemeden de geçemeyeceğim brian homoseksüel değil biseksüel
En son merve tarafından 05 Şub 2005 15:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- seLLerkiLL
- Üye

aman hepsi aynı bok iştemerve yazdı:elimde bütün kliplri ve canlı performansları (konserleri) bulunan vede yeni indirdiğim soulmaters never diye:live in paris 2003 konserini izlediğim harika bir grup.
Present yourself, press your clothes,
-
purpleblank
- Üye

Brian Molko (gitar-vokal), Stefan Olsdal (bas) ve Steve Hewitt (davul)dan oluşan kozmopolit üçlü Placebo, günümüz new-wave punk grupları arasında en çok satan, gelecek vaat eden ve popüler olan gruplarından biri. 8 yaşındayken Lüksemburgda aynı ilkokula giden Molko ve Olsdal, yıllar sonra Londra metrosunda karşılaşıp aynı zevkleri paylaştıklarını anlayınca Placeboyu kurmaya karar verdiler. O sırada drama dersleri alan Molko müzikle ilgilenmeye karar vererek dersleri bıraktı.
Davulcu olarak Robert Schultzbergi yanlarına alan grup çalışmalara başladı. İlk olarak art-rock bir anlayışa sahip olan grup özellikle davulcu Schultzbergin etkisiyle new-wave punk tarzını yakaladı. İlk kısaçalarları Bruise Pristinei İngiliz indie plak şirketi Fierce Pandadan yayınlayan grup, büyük bir liste başarısı gösterdi. Böylece ilk albümleri için iyi bir zemin hazırlanmış oldu. Özellikle Nancy Boy kısaçalarının getirdiği başarı grubu indie piyasasının gözdesi haline getirdi.
Solist Brian Molkonun medyatik kişiliği grubun müzikal perspektifinin de bu yönde olacağını gösteriyordu. David Bowienin 50. doğum gününde de Sonic Youth ve Frank Black gibi gruplarla birlikte sahne alan Placebonun popülaritesi gittikçe artmaya başladı. Alternatif müzik piyasasının uzun süredir çıkardığı en büyük isimleren biri olarak lanse edilen Placebonun süksesi 1998 tarihli albümleri Without You Im Nothing ile iyice artarak grubu diger indie grupları arasından kopartıp modern rock ilahlari konumuna taşıdı.
Bunda grubun müzikal kalitesinin mi, yoksa Brian Molkonun medyatik kişiliginin mi etkili olduğu da ayrıca tartışıldı. Grup 2000de Black Market Music albümünü yayınladı. Nispeten farklı bir çizgide olan albüm geçmişe göre satış başarısını katlamadıysa da Placebonun dinleyici kitlesini biraz daha farklılaştırdı. Grup üç yıl aradan sonra Sleeping With Ghost adlı albümü ile geri döndü. Brian Molko, çeşitli yayınlarda albümün hazırlanış sürecinden bahsederken Black Market Musicin kara bir albüm olduğunu bu kez daha renkli bir çalışma yapmak isteyerek yola çıktıklarını söyledi. Nitekim son albüm hem listelerde hem grubun dinleyicileri üzerinde oldukça etkili oldu. Placebo son olarak da Soulmates Never Die Live in Paris 2003 adlı bir DVD yayınladı.
Davulcu olarak Robert Schultzbergi yanlarına alan grup çalışmalara başladı. İlk olarak art-rock bir anlayışa sahip olan grup özellikle davulcu Schultzbergin etkisiyle new-wave punk tarzını yakaladı. İlk kısaçalarları Bruise Pristinei İngiliz indie plak şirketi Fierce Pandadan yayınlayan grup, büyük bir liste başarısı gösterdi. Böylece ilk albümleri için iyi bir zemin hazırlanmış oldu. Özellikle Nancy Boy kısaçalarının getirdiği başarı grubu indie piyasasının gözdesi haline getirdi.
Solist Brian Molkonun medyatik kişiliği grubun müzikal perspektifinin de bu yönde olacağını gösteriyordu. David Bowienin 50. doğum gününde de Sonic Youth ve Frank Black gibi gruplarla birlikte sahne alan Placebonun popülaritesi gittikçe artmaya başladı. Alternatif müzik piyasasının uzun süredir çıkardığı en büyük isimleren biri olarak lanse edilen Placebonun süksesi 1998 tarihli albümleri Without You Im Nothing ile iyice artarak grubu diger indie grupları arasından kopartıp modern rock ilahlari konumuna taşıdı.
Bunda grubun müzikal kalitesinin mi, yoksa Brian Molkonun medyatik kişiliginin mi etkili olduğu da ayrıca tartışıldı. Grup 2000de Black Market Music albümünü yayınladı. Nispeten farklı bir çizgide olan albüm geçmişe göre satış başarısını katlamadıysa da Placebonun dinleyici kitlesini biraz daha farklılaştırdı. Grup üç yıl aradan sonra Sleeping With Ghost adlı albümü ile geri döndü. Brian Molko, çeşitli yayınlarda albümün hazırlanış sürecinden bahsederken Black Market Musicin kara bir albüm olduğunu bu kez daha renkli bir çalışma yapmak isteyerek yola çıktıklarını söyledi. Nitekim son albüm hem listelerde hem grubun dinleyicileri üzerinde oldukça etkili oldu. Placebo son olarak da Soulmates Never Die Live in Paris 2003 adlı bir DVD yayınladı.
Techno Trance Elele Genel Greve..!!
gelecek waat etmelerine gerek yok çünkü yeni çıkan ve yeni kurulan bi grup değil placebo 94'te kuruldu sanki yeni kurulmuş bi grup gibi bahsetmişsin o yüzden bunu yazma gereği duydumMeTeoRa_ yazdı:Brian Molko (gitar-vokal), Stefan Olsdal (bas) ve Steve Hewitt (davul)dan oluşan kozmopolit üçlü Placebo, günümüz new-wave punk grupları arasında en çok satan, gelecek vaat eden ve popüler olan gruplarından biri.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
yaa bu adamların bütün parçalarıı çook güzel yaaa her gün dinlemessem yapamıorumm işlerim rast gitmiyoomavisakal_kan yazdı:ayrıca without you i'm nothing... special needs.. this picture.. my sweet prince de güzeldirkozmik_peri yazdı:every me and every you bitter end, sleeping with ghosts ve tabiki where is my mind.. güzeldir..
- Rockingirl
- Üye

- İletişim:
placebo
Ya bu başlık sorunlu galiba...Neyse Placebo gerçekten güzel dinlemey değer bi grup.Hele o Bitter End...Amanın o nedir öyle bir şarkının müziği bu kadar mı koparır insanı bu kadar mı güzel olur..?
Ama şunu da belirtmek isterim bence Special Needs kötü şarkılarından biri.
Ama şunu da belirtmek isterim bence Special Needs kötü şarkılarından biri.
Supergirls dont cry...
Supergirls just fly...
Supergirls just fly...
coverlarının cok basarılı oldugunu düşünüyorum.. her ne kadar i feel you nun anlamını yitirdigini düşünsem de...Rejected yazdı:placebo'nun bütün şarkıları birbirine benziyor ama bu onların kötü bi grup olduğunu göstermez....
ama yine de çok beğendiğimi söyleyemem şarkıların temaları falan fazla sade gelior bana ve benim gibi dinleyicilere ne yazık ki daha iyisini yapabilecek bi grup bence...
placebo ve favorilerim
Ben placebo nun en son kasedini beğenmedim nedense.ama ii şarkılar var içinde.örn:bitter end,this picture,bulletproof cupid,where is my mind,special needs ve de every you every me gibi...

Re: placebo ve favorilerim
son kaset? hangi son kaset? one more with feeling? onda sadece bu dedıgın sarkılar karma olarak var. yoksa hepsi farklı albumlerinden...ber888 yazdı:Ben placebo nun en son kasedini beğenmedim nedense.ama ii şarkılar var içinde.örn:bitter end,this picture,bulletproof cupid,where is my mind,special needs ve de every you every me gibi...
- magdalene-
- Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim: