Placebo

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

elimde bütün kliplri ve canlı performansları (konserleri) bulunan vede yeni indirdiğim soulmaters neverdie:live in paris 2003 konserini izlediğim harika bir grup.
ayrıca brian molko'nun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez adamlar güzel ve kaliteli müzik yapıyorlarmı yapıyorlar gerisi de beni ilgilendirmez şunu söylemeden de geçemeyeceğim brian homoseksüel değil biseksüel
En son merve tarafından 05 Şub 2005 15:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
procran
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen procran »

protect me from what i want, bitter end, sleeping with ghosts, every me and every you, çok iyi şarkılar.grubun geçmişi hakkında fazla bir bilgim yok ama gelecekleri hakkında birçok fikrim var.dahada iyi olucaklarına inanıyorum...
Kullanıcı avatarı
seLLerkiLL
Üye
Üye

Mesaj gönderen seLLerkiLL »

merve yazdı:elimde bütün kliplri ve canlı performansları (konserleri) bulunan vede yeni indirdiğim soulmaters never diye:live in paris 2003 konserini izlediğim harika bir grup.
ayrıca brian molko'nun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez adamlar güzel ve kaliteli müzik yapıyorlarmı yapıyorlar gerisi de beni ilgilendirmez şunu söylemeden de geçemeyeceğim brian homoseksüel değil biseksüel
aman hepsi aynı bok işte
Present yourself, press your clothes,
Kullanıcı avatarı
Anil
Üye
Üye

Mesaj gönderen Anil »

en dewdiim gruplardan biri bütün parcaları ezbere bilirim
Hey! Wait!
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

mükemmel derecede fransızca konuşabilen vede fransızca bi insana bu kadar mı güzel yakışır denilecek vokal ve gitariste (brian molko) sahip olan grup 8)
HEY
Üye
Üye

Mesaj gönderen HEY »

merve yazdı:mükemmel derecede fransızca konuşabilen vede fransızca bi insana bu kadar mı güzel yakışır denilecek vokal ve gitariste (brian molko) sahip olan grup 8)
+1000000.......
purpleblank
Üye
Üye

Mesaj gönderen purpleblank »

küsel küsel :D :D
can yeleğim,karışmasın kimseler bize..
MeTeoRa_
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MeTeoRa_ »

Brian Molko (gitar-vokal), Stefan Olsdal (bas) ve Steve Hewitt (davul)’dan oluşan kozmopolit üçlü Placebo, günümüz new-wave punk grupları arasında en çok satan, gelecek vaat eden ve popüler olan gruplarından biri. 8 yaşındayken Lüksemburg’da aynı ilkokula giden Molko ve Olsdal, yıllar sonra Londra metrosunda karşılaşıp aynı zevkleri paylaştıklarını anlayınca Placebo’yu kurmaya karar verdiler. O sırada drama dersleri alan Molko müzikle ilgilenmeye karar vererek dersleri bıraktı.

Davulcu olarak Robert Schultzberg’i yanlarına alan grup çalışmalara başladı. İlk olarak art-rock bir anlayışa sahip olan grup özellikle davulcu Schultzberg’in etkisiyle new-wave punk tarzını yakaladı. İlk kısaçalarları ‘Bruise Pristine’i İngiliz indie plak şirketi Fierce Panda’dan yayınlayan grup, büyük bir liste başarısı gösterdi. Böylece ilk albümleri için iyi bir zemin hazırlanmış oldu. Özellikle ‘Nancy Boy’ kısaçalarının getirdiği başarı grubu indie piyasasının gözdesi haline getirdi.

Solist Brian Molko’nun medyatik kişiliği grubun müzikal perspektifinin de bu yönde olacağını gösteriyordu. David Bowie’nin 50. doğum gününde de Sonic Youth ve Frank Black gibi gruplarla birlikte sahne alan Placebo’nun popülaritesi gittikçe artmaya başladı. Alternatif müzik piyasasının uzun süredir çıkardığı en büyük isimleren biri olarak lanse edilen Placebo’nun süksesi 1998 tarihli albümleri “Without You I’m Nothing” ile iyice artarak grubu diger indie grupları arasından kopartıp modern rock ilahlari konumuna taşıdı.

Bunda grubun müzikal kalitesinin mi, yoksa Brian Molko’nun medyatik kişiliginin mi etkili olduğu da ayrıca tartışıldı. Grup 2000’de “Black Market Music” albümünü yayınladı. Nispeten farklı bir çizgide olan albüm geçmişe göre satış başarısını katlamadıysa da Placebo’nun dinleyici kitlesini biraz daha farklılaştırdı. Grup üç yıl aradan sonra “Sleeping With Ghost” adlı albümü ile geri döndü. Brian Molko, çeşitli yayınlarda albümün hazırlanış sürecinden bahsederken “Black Market Music”in kara bir albüm olduğunu bu kez daha renkli bir çalışma yapmak isteyerek yola çıktıklarını söyledi. Nitekim son albüm hem listelerde hem grubun dinleyicileri üzerinde oldukça etkili oldu. Placebo son olarak da “Soulmates Never Die – Live in Paris 2003” adlı bir DVD yayınladı.
Techno Trance Elele Genel Greve..!!
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

MeTeoRa_ yazdı:Brian Molko (gitar-vokal), Stefan Olsdal (bas) ve Steve Hewitt (davul)’dan oluşan kozmopolit üçlü Placebo, günümüz new-wave punk grupları arasında en çok satan, gelecek vaat eden ve popüler olan gruplarından biri.
gelecek waat etmelerine gerek yok çünkü yeni çıkan ve yeni kurulan bi grup değil placebo 94'te kuruldu sanki yeni kurulmuş bi grup gibi bahsetmişsin o yüzden bunu yazma gereği duydum :wink:
MeTeoRa_
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MeTeoRa_ »

Eheheh o zaman seni kırmıyım efsaneleşme yolunda gelecek vaat eden bir gurup diyimm :D :D :D
Techno Trance Elele Genel Greve..!!
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

MeTeoRa_ yazdı:Eheheh o zaman seni kırmıyım efsaneleşme yolunda gelecek vaat eden bir gurup diyimm :D :D :D
yok canım o kadar da değilde ama yinede allah söyletti herhalde sana :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

every me and every you bitter end, sleeping with ghosts ve tabiki where is my mind.. güzeldir..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

kozmik_peri yazdı:every me and every you bitter end, sleeping with ghosts ve tabiki where is my mind.. güzeldir..
ayrıca without you i'm nothing... special needs.. this picture.. my sweet prince de güzeldir :P
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

mavisakal_kan yazdı:
kozmik_peri yazdı:every me and every you bitter end, sleeping with ghosts ve tabiki where is my mind.. güzeldir..
ayrıca without you i'm nothing... special needs.. this picture.. my sweet prince de güzeldir :P
yaa bu adamların bütün parçalarıı çook güzel yaaa her gün dinlemessem yapamıorumm işlerim rast gitmiyoo :lol: :lol: :wink:
Unleashing
Üye
Üye

Mesaj gönderen Unleashing »

Bi turlu sevemedim su adamları...
Kullanıcı avatarı
Rockingirl
Üye
Üye
İletişim:

placebo

Mesaj gönderen Rockingirl »

Ya bu başlık sorunlu galiba...Neyse Placebo gerçekten güzel dinlemey değer bi grup.Hele o Bitter End...Amanın o nedir öyle bir şarkının müziği bu kadar mı koparır insanı bu kadar mı güzel olur..?
Ama şunu da belirtmek isterim bence Special Needs kötü şarkılarından biri.
Supergirls dont cry...
Supergirls just fly...
Rejected
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Rejected »

placebo'nun bütün şarkıları birbirine benziyor ama bu onların kötü bi grup olduğunu göstermez....
ama yine de çok beğendiğimi söyleyemem şarkıların temaları falan fazla sade gelior bana ve benim gibi dinleyicilere ne yazık ki daha iyisini yapabilecek bi grup bence...
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

Rejected yazdı:placebo'nun bütün şarkıları birbirine benziyor ama bu onların kötü bi grup olduğunu göstermez....
ama yine de çok beğendiğimi söyleyemem şarkıların temaları falan fazla sade gelior bana ve benim gibi dinleyicilere ne yazık ki daha iyisini yapabilecek bi grup bence...
coverlarının cok basarılı oldugunu düşünüyorum.. her ne kadar i feel you nun anlamını yitirdigini düşünsem de...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen err0ri5t »

Kesinlikle beğendiğim gruplardan birisi..
Müziğin çok benzer olduğunun söylenmesi bence haksızlık olur.
Sadece tempo aynı.Eşik değerlerinden bahsediyorum.

My Sweet Prince
every you and every me
without you im nothing
twenty years
english summer rain

İnceleyiniz.
Ayrıca benim favorilerimdir :wink:
Kullanıcı avatarı
ber888
Üye
Üye

placebo ve favorilerim

Mesaj gönderen ber888 »

Ben placebo nun en son kasedini beğenmedim nedense.ama ii şarkılar var içinde.örn:bitter end,this picture,bulletproof cupid,where is my mind,special needs ve de every you every me gibi...
:wink:
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: placebo ve favorilerim

Mesaj gönderen casey »

ber888 yazdı:Ben placebo nun en son kasedini beğenmedim nedense.ama ii şarkılar var içinde.örn:bitter end,this picture,bulletproof cupid,where is my mind,special needs ve de every you every me gibi...
:wink:
son kaset? hangi son kaset? one more with feeling? onda sadece bu dedıgın sarkılar karma olarak var. yoksa hepsi farklı albumlerinden...
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

Kullanıcı avatarı
magdalene-
Üye
Üye

Mesaj gönderen magdalene- »

brianın kurba sesini seveiyorum
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

farklı bi ses ben sewiyorum
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

yaa bri'nin sesi bi başka onu dinlerken insan kendinden geçioo resmen :oops: