Rock Müzik dinlemeye ne zaman/kiminle başladınız?

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
purpleblank
Üye
Üye

Mesaj gönderen purpleblank »

nırvanala basladm ben.
can yeleğim,karışmasın kimseler bize..
Kullanıcı avatarı
sebbol
Üye
Üye

Mesaj gönderen sebbol »

ben rockı teomanın ilk kasetiyle sevmeye başladım açıkçası.sonradan değişti tarz olarak ama yinede dinlerim. :)
BiNi aşkın maNgacı burda!!!
www.grupmanga.com
MaryJane
Üye
Üye

Mesaj gönderen MaryJane »

Ben müzik serüvenine tarkannan filan baslamis insanim :P daha sonra türkceden(Sebnem, özlem) yabanciya gecti, ordanda rock/meatl filan,smells like teen spirit i kesfettim ilk olarak, sonra placebo filan derken iste böle oldu..
tarkandan 69eyes a ... komik gercekten :lol:
I am the light, that shall lead you to the darkness
Kullanıcı avatarı
deathster
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen deathster »

beni lise 2 deyken 213 dallaması zehirledi :) pentagram anatolia albünü vermişti ilk olarak
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there

http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

fenami yaptik ulean :wink:
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
jet_black_generation
Üye
Üye

Mesaj gönderen jet_black_generation »

annem beni bebekken kiss i falan dinleterek uyutuomuş ama bazı mallar sayesinde geçen sene rap çi olmaya çalışıodum ıyy(sadece 1 sene dinledim :oops: )
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

8O ah benim annem de küçükken kiss dinletseydi bana keşke..şanslısın
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

evet yaa dinlettiler de biz mi dinlemedik :P
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
darkcity
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcity »

ben jon bon jovi blaze of glory şarkısıyla başladım offfffffff akşam 9 dan sabah 5 lere kadar dinlerdim.... ne günlerdi ulan.....
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

darkcity yazdı: offfffffff akşam 9 dan sabah 5 lere kadar dinlerdim.... ne günlerdi ulan.....
şimdi dinleyemiyor musun :P
Kullanıcı avatarı
deathster
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen deathster »

aslında benim alt yapımı babam oluşturdu erkin koray sting falan dinnerdi bende kulak misafiri olurdum
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there

http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

metallica..klasik :D
En son in_ven tarafından 07 Eyl 2006 02:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Dawson
Üye
Üye

Mesaj gönderen Dawson »

Kargo...Abim evde hep dinlerdi...Ben grubun adını bile bilmeden Walkmanimde buldum...Albüm Sen Bir Meleksin idi...Ben tam onları sevmiştim ki birde baktım onlar ayrılmışlar...Orta okuldaydım....Onları asla bırakmadan geçmişlerine döndüm...Elime geçen albüm Yalnızlık Mevsimi idi...Hayatımda tanıdığım en iyi albümdü...Çok sevmiştim...Daha da eskiye dönüp Sevmek Zor u buldum ve Badlik Amiri ni...Yarına ne Kaldı??...Derken rock müziğin içine dalmıştım zaten...Mvö nün Gül Kendine si ise bambaşka hayalperest bir dünyanın kapılarını açmıştı...For me...
Kullanıcı avatarı
Nonamed
Üye
Üye

Mesaj gönderen Nonamed »

İlk defa lise 2 de:)Metallica ile başladım.....
Ceza&Sagopa K
Kullanıcı avatarı
MERTY34
Üye
Üye

Mesaj gönderen MERTY34 »

Nonamed yazdı:İlk defa lise 2 de:)Metallica ile başladım.....
benim mesajımı yazmışsın :)... bende lise 2 de metallica ile başlamıştım ... şöyle bi ekleme yapiim metallica dinlemeye başladıktan 2-3 ay sonra İstanbuldaki konserine gitme fırsatı buldum ( beleş bilet ;) ) Böylede şanslı bi adamım işte :)
James_Hetfield
Üye
Üye

Mesaj gönderen James_Hetfield »

Ağlamak istiyorum ya ağlamak... :cry: :cry: :cry: :cry:
MASTER__OF__PUPPETS
bozuk_para89
Üye
Üye

Mesaj gönderen bozuk_para89 »

daha ben mini mini bi kızkenn mini dememe bakmayınn 6 weya 7. sınıfff dumandan kaana asıktımmmmmm o bayık gozlerine kısaca dumanla basladımmm snraaaaaaa lise 1 de metalde arasına karıstı simdi rock metal dinliorum bu arada manga dinleyip rokerım dienlere sinir oluoruummm manga rappp yapıooorrr we igrenncc yapıooooo turkiyede cıkan en iğrenccc grupppppppppplardan birii
-EuKaNuBa-
Üye
Üye

Mesaj gönderen -EuKaNuBa- »

Aynen katılıorm!!!Manga acaip LP özentisi!!!şarkılardaki ritmler şarkı sıraları herşey aynıı!!Ayrıca bir kdn çizceksn çok poptrik!ilk singlarını pop çıkarmaları hayran toplamak için!Bütn pop dinleenler alıyo albümü :!:
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

konuya dönmek gerekirse ben daha küçükken sanırım2. sınıfa gidiyodum kuzenim sebnem ferah ın ilk albümünü almış onu dinletmişti.. sonses dinleyince sabaha kadar hala beni sevmezsen yağmurları sev dinliyomuşum gibi hissetmiştim 8)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
deathLess
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deathLess »

ilkokuldayken erkin korayla başladım orta okuldada metale yönelmemi sağlayan Fear of the dark oldu :lol: hala o şarkıyı dinledikce cayı deviresim gelir :P
Zenn
Üye
Üye

metallica

Mesaj gönderen Zenn »

bende metallica yla başladım ve hala ondan başka grup dinlemiyorum
onlar kadar iyiside çıkmadı zaten ......
Kullanıcı avatarı
lechuim
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen lechuim »

ben deftones ve tool la başladım.8.sınıftaydım o zaman .kısa süre sonra farkettim .deftones ve tool gibi iki mükemmel ötesi grupla başlamışım .(tool için mükemmel ötesi hakarette olabilir)
Rejected
Üye
Üye
İletişim:

Re: metallica

Mesaj gönderen Rejected »

Zenn yazdı:bende metallica yla başladım ve hala ondan başka grup dinlemiyorum
yanılıyorsun... rock ve metal aleminde metallica 'dan kaliteli nice gruplar geçmiştir(bkz. iyi değil kaliteli)
örn:motörhead,iron maiden,judas priest,queenscryhe....
Kullanıcı avatarı
vaga_bond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen vaga_bond »

orta 1de metallica'yla başlamıştım.hala onlarlayım ama sadece onlarla diilim...ah ahhh........galiba temelde hep metallica war."BELKİ" bigün çocuum olursa onada onları dinletcem :lol:
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
James_Hetfield
Üye
Üye

Re: metallica

Mesaj gönderen James_Hetfield »

Rejected yazdı:
Zenn yazdı:bende metallica yla başladım ve hala ondan başka grup dinlemiyorum
yanılıyorsun... rock ve metal aleminde metallica 'dan kaliteli nice gruplar geçmiştir(bkz. iyi değil kaliteli)
örn:motörhead,iron maiden,judas priest,queenscryhe....
Herkese göre değişebilir ona göre en iyisi veya kalitelisi oymuş....Burda metallicanın kalitesinide tartışmayalım artık...
MASTER__OF__PUPPETS