Rock Müzik dinlemeye ne zaman/kiminle başladınız?
-
purpleblank
- Üye

ben rockı teomanın ilk kasetiyle sevmeye başladım açıkçası.sonradan değişti tarz olarak ama yinede dinlerim. 
BiNi aşkın maNgacı burda!!!
www.grupmanga.com
www.grupmanga.com
Ben müzik serüvenine tarkannan filan baslamis insanim
daha sonra türkceden(Sebnem, özlem) yabanciya gecti, ordanda rock/meatl filan,smells like teen spirit i kesfettim ilk olarak, sonra placebo filan derken iste böle oldu..
tarkandan 69eyes a ... komik gercekten
tarkandan 69eyes a ... komik gercekten
I am the light, that shall lead you to the darkness
beni lise 2 deyken 213 dallaması zehirledi
pentagram anatolia albünü vermişti ilk olarak
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
-
jet_black_generation
- Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

aslında benim alt yapımı babam oluşturdu erkin koray sting falan dinnerdi bende kulak misafiri olurdum
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
Kargo...Abim evde hep dinlerdi...Ben grubun adını bile bilmeden Walkmanimde buldum...Albüm Sen Bir Meleksin idi...Ben tam onları sevmiştim ki birde baktım onlar ayrılmışlar...Orta okuldaydım....Onları asla bırakmadan geçmişlerine döndüm...Elime geçen albüm Yalnızlık Mevsimi idi...Hayatımda tanıdığım en iyi albümdü...Çok sevmiştim...Daha da eskiye dönüp Sevmek Zor u buldum ve Badlik Amiri ni...Yarına ne Kaldı??...Derken rock müziğin içine dalmıştım zaten...Mvö nün Gül Kendine si ise bambaşka hayalperest bir dünyanın kapılarını açmıştı...For me...
-
James_Hetfield
- Üye

-
bozuk_para89
- Üye

daha ben mini mini bi kızkenn mini dememe bakmayınn 6 weya 7. sınıfff dumandan kaana asıktımmmmmm o bayık gozlerine kısaca dumanla basladımmm snraaaaaaa lise 1 de metalde arasına karıstı simdi rock metal dinliorum bu arada manga dinleyip rokerım dienlere sinir oluoruummm manga rappp yapıooorrr we igrenncc yapıooooo turkiyede cıkan en iğrenccc grupppppppppplardan birii
-
-EuKaNuBa-
- Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

konuya dönmek gerekirse ben daha küçükken sanırım2. sınıfa gidiyodum kuzenim sebnem ferah ın ilk albümünü almış onu dinletmişti.. sonses dinleyince sabaha kadar hala beni sevmezsen yağmurları sev dinliyomuşum gibi hissetmiştim 8)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Re: metallica
yanılıyorsun... rock ve metal aleminde metallica 'dan kaliteli nice gruplar geçmiştir(bkz. iyi değil kaliteli)Zenn yazdı:bende metallica yla başladım ve hala ondan başka grup dinlemiyorum
onlar kadar iyiside çıkmadı zaten ......
örn:motörhead,iron maiden,judas priest,queenscryhe....
orta 1de metallica'yla başlamıştım.hala onlarlayım ama sadece onlarla diilim...ah ahhh........galiba temelde hep metallica war."BELKİ" bigün çocuum olursa onada onları dinletcem 
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
-
James_Hetfield
- Üye

Re: metallica
Herkese göre değişebilir ona göre en iyisi veya kalitelisi oymuş....Burda metallicanın kalitesinide tartışmayalım artık...Rejected yazdı:yanılıyorsun... rock ve metal aleminde metallica 'dan kaliteli nice gruplar geçmiştir(bkz. iyi değil kaliteli)Zenn yazdı:bende metallica yla başladım ve hala ondan başka grup dinlemiyorum
onlar kadar iyiside çıkmadı zaten ......
örn:motörhead,iron maiden,judas priest,queenscryhe....
MASTER__OF__PUPPETS