Evanescence

Yabancı Müzik Grupları
UnFoRGiVeN05
Üye
Üye

Mesaj gönderen UnFoRGiVeN05 »

kesinLikLe amy Lee çok ii bi vokaL.faLLen oLağanüstü bi aLbümdü.going under pLayListimin vazgeçiLmezidir.anywhere but home dvdside çok güzeL.canLı performansLarı çok ii
AkıLLı oLup dünyanın kahrını çekiceğine deLi oL dünya senin kahrını çeksin ..!
Kullanıcı avatarı
therasmusgirl
Üye
Üye

Mesaj gönderen therasmusgirl »

amy lee ye laf yok bence kadının çok duru bi sesi var ayrıca sesini güzelde kullanıyobide thoughtless çok süper olmus kornun yorumundan daha iyidir
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

UnFoRGiVeN05 yazdı:kesinLikLe amy Lee çok ii bi vokaL.faLLen oLağanüstü bi aLbümdü.going under pLayListimin vazgeçiLmezidir.anywhere but home dvdside çok güzeL.canLı performansLarı çok ii
söylediklerinin tam tersine katılıyorum...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

Mesaj gönderen Kanatsiz_Melek »

amy lee süper going under hem klip hemde müzik harika :001 amy lee klipte çok harika görünüyo :002
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

amy lee i oldum olası sewmem çok itici gelio bide grubun yaptığı müzikten çok amy lee daha ön planda diye düşünüyorum :018
margera
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen margera »

bence süper biri hem sem hem de çok güzelllllll :001
Kullanıcı avatarı
darkcry
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcry »

ilk çıktığında biraz dikkatimi çekmişti ama harbiden bokunu çıkardılar okadar başarılı grup varken buna asparagas bi üstünlük hediye edildi :018
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

canlı performanslarının çok iyi olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum alakası yok amy sürekli detone oluyo
iki de bir sağa sola koşturursa olacağı bu zaten
gidin bi de nightwishin canlı performansını izleyin
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

ama going under cüzelde
diğerleri bilmiyom valla sarmadı
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

trabrock yazdı:canlı performanslarının çok iyi olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum alakası yok amy sürekli detone oluyo
+1
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
pinarrry
Üye
Üye

Mesaj gönderen pinarrry »

amy lee bencede muhtesem bi ses.laf yok :023
Kullanıcı avatarı
darkcry
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcry »

abi şu avatarını deiştirsen de rahat etsem konu neydi ehehe amy lee sevmem :-)
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

yaw fallen ilk çıktıında epey sarmıştı bni... şimdide arada sırada içime çok işleyen parçalrını dinliom.. ama ööle hevesim kalmadı yanee.. fakat.. hatunun sesini beenirim..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
merve
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve »

jonnathan yazdı:
trabrock yazdı:canlı performanslarının çok iyi olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum alakası yok amy sürekli detone oluyo
+1
nightwish ile kıyaslanamaz zaten :023 ama güzel yazmışın +2
Kullanıcı avatarı
eva4eva
Üye
Üye

Mesaj gönderen eva4eva »

abi ne yapmasını bekliyorsun türk sanat müziği söylemiyo ki olduğu yerde kalsın :P
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

madem koşturuyo detone olmasın ben koşturmasın demiyorum ama koşturmasa o kadar detone olmaz
Kullanıcı avatarı
sezgin52
Üye
Üye

Mesaj gönderen sezgin52 »

anlamadığım koşmayla ne alakası var :018
hıc bır sey kalmazkı kula tek dostum var ^^THErockULA^^
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya koşturuyo nefesi yetmiyo işte nasıl ne alakası var şarkıyı söylerken yerinde durmuyo ki nerdeyse
Kullanıcı avatarı
heavenly_damnation
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen heavenly_damnation »

eternal sarkisiyla hayatimin gözlerimin önünden film seridi gibi gecmesini saglayan basarili grup...ne yazikki gecen yil viyana konserini kacirmistim :(
Kullanıcı avatarı
MiSSiNg
Üye
Üye

Mesaj gönderen MiSSiNg »

inanamıyorum ya!! gerçeken bazı arkadaşlar çok acımasızca eleştri yapmışlar! böyle kaliteli bi grubu böyle eleştirmek bence haksızlık!
öncelikle amy lee mükemmel bi sese sahip ve şarkıların çoğunda onun da payı var. Yani eski gitarist ben moody ile birlikte yazmışlar çoğu şarkıyı. Ve bu, onun sadece ses ve görüntüden ibaret olmadığını en iyi şekilde kanıtlar. şarkıların sözlerinden tutun müziklerine kadar herşeyi süper bence.
Popüler olmaları, belki de onların çok iyi bir grup olmasından kaynaklanıyordur, bunu hiç düşündünüz mü? Çoğunuza göre popüler olmak, yalancılıkla suçlanıyor sanırım.
Fakat evanescence'de şöyle birşey var. Sadece tek bir tür içinde sıkışıp kalmamışlar ve kendilerini tekrar etmiyorlar. Sadece Fallen albümüne bakarsanız bile birbirinden çok farklı şarkılar görürsünüz. Bence onların popüler olması buradan kaynaklanıyor, her kitleye hitap edebilen bir müzikleri var. mesela ben korn'u çok severim, fakat adamların bütün şarkıları birbirine çok benziyor! şarkının neresinde yavaşlıycaklarını, neresinde iice coşçaklarını artık anlıyorum, fakat Evanescence'de böyle bişey yok! Sert müzikten tutun da, sadece piyano müziğinden oluşan şarkıları da var.
Lütfen bu gruba bu kadar haksızlık etmeyelim.
Benim gibi düşünenler varsa, www.evanescencetr.tk 'e bekliyorum. Forumumuzda çok samimi bir ortam vardır ve tabii ki hepsi Evanescence seviyorlar=)
Kullanıcı avatarı
demonare
Üye
Üye

Mesaj gönderen demonare »

missinge katılıyorum ya evanescence kaliteli gruplardan birisiyken nasıl böle yerde yere vuruluyo anlamş deilim
*W£ $0Ld 0Ur $0uLs f0r tH€ mU$:c s0 L0Ng *
lp_fefurkan
Üye
Üye

Mesaj gönderen lp_fefurkan »

MiSSiNg yazdı:inanamıyorum ya!! gerçeken bazı arkadaşlar çok acımasızca eleştri yapmışlar! böyle kaliteli bi grubu böyle eleştirmek bence haksızlık!
öncelikle amy lee mükemmel bi sese sahip ve şarkıların çoğunda onun da payı var. Yani eski gitarist ben moody ile birlikte yazmışlar çoğu şarkıyı. Ve bu, onun sadece ses ve görüntüden ibaret olmadığını en iyi şekilde kanıtlar. şarkıların sözlerinden tutun müziklerine kadar herşeyi süper bence.
Popüler olmaları, belki de onların çok iyi bir grup olmasından kaynaklanıyordur, bunu hiç düşündünüz mü? Çoğunuza göre popüler olmak, yalancılıkla suçlanıyor sanırım.
Fakat evanescence'de şöyle birşey var. Sadece tek bir tür içinde sıkışıp kalmamışlar ve kendilerini tekrar etmiyorlar. Sadece Fallen albümüne bakarsanız bile birbirinden çok farklı şarkılar görürsünüz. Bence onların popüler olması buradan kaynaklanıyor, her kitleye hitap edebilen bir müzikleri var. mesela ben korn'u çok severim, fakat adamların bütün şarkıları birbirine çok benziyor! şarkının neresinde yavaşlıycaklarını, neresinde iice coşçaklarını artık anlıyorum, fakat Evanescence'de böyle bişey yok! Sert müzikten tutun da, sadece piyano müziğinden oluşan şarkıları da var.
Lütfen bu gruba bu kadar haksızlık etmeyelim.
Benim gibi düşünenler varsa, www.evanescencetr.tk 'e bekliyorum. Forumumuzda çok samimi bir ortam vardır ve tabii ki hepsi Evanescence seviyorlar=)
amy lee nin sesini studyoda deistirdiini duymustum!!!!!emin diilim ama sundan eminim konserleri berbat!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

evet konserleri kötü işte biz bunu diyoruz
YalnızLığı aNLa
fake_smiles
Üye
Üye

Mesaj gönderen fake_smiles »

evet bence de albüm ve şarkılar gerçekten çok güzel ama konsere baktığımız zaman amy lee nin sesinin albümdeki gibi olmadığını görüyoruz. Bu da beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı ama albümlerini hep almaya devam edicem.