Evanescence
-
UnFoRGiVeN05
- Üye

- therasmusgirl
- Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

söylediklerinin tam tersine katılıyorum...UnFoRGiVeN05 yazdı:kesinLikLe amy Lee çok ii bi vokaL.faLLen oLağanüstü bi aLbümdü.going under pLayListimin vazgeçiLmezidir.anywhere but home dvdside çok güzeL.canLı performansLarı çok ii
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

- bloodline666
- Müdavim Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

yaw fallen ilk çıktıında epey sarmıştı bni... şimdide arada sırada içime çok işleyen parçalrını dinliom.. ama ööle hevesim kalmadı yanee.. fakat.. hatunun sesini beenirim..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
abi ne yapmasını bekliyorsun türk sanat müziği söylemiyo ki olduğu yerde kalsıntrabrock yazdı:canlı performanslarının çok iyi olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum alakası yok amy sürekli detone oluyo
iki de bir sağa sola koşturursa olacağı bu zaten
gidin bi de nightwishin canlı performansını izleyin
- heavenly_damnation
- Üye

- İletişim:
inanamıyorum ya!! gerçeken bazı arkadaşlar çok acımasızca eleştri yapmışlar! böyle kaliteli bi grubu böyle eleştirmek bence haksızlık!
öncelikle amy lee mükemmel bi sese sahip ve şarkıların çoğunda onun da payı var. Yani eski gitarist ben moody ile birlikte yazmışlar çoğu şarkıyı. Ve bu, onun sadece ses ve görüntüden ibaret olmadığını en iyi şekilde kanıtlar. şarkıların sözlerinden tutun müziklerine kadar herşeyi süper bence.
Popüler olmaları, belki de onların çok iyi bir grup olmasından kaynaklanıyordur, bunu hiç düşündünüz mü? Çoğunuza göre popüler olmak, yalancılıkla suçlanıyor sanırım.
Fakat evanescence'de şöyle birşey var. Sadece tek bir tür içinde sıkışıp kalmamışlar ve kendilerini tekrar etmiyorlar. Sadece Fallen albümüne bakarsanız bile birbirinden çok farklı şarkılar görürsünüz. Bence onların popüler olması buradan kaynaklanıyor, her kitleye hitap edebilen bir müzikleri var. mesela ben korn'u çok severim, fakat adamların bütün şarkıları birbirine çok benziyor! şarkının neresinde yavaşlıycaklarını, neresinde iice coşçaklarını artık anlıyorum, fakat Evanescence'de böyle bişey yok! Sert müzikten tutun da, sadece piyano müziğinden oluşan şarkıları da var.
Lütfen bu gruba bu kadar haksızlık etmeyelim.
Benim gibi düşünenler varsa, www.evanescencetr.tk 'e bekliyorum. Forumumuzda çok samimi bir ortam vardır ve tabii ki hepsi Evanescence seviyorlar=)
öncelikle amy lee mükemmel bi sese sahip ve şarkıların çoğunda onun da payı var. Yani eski gitarist ben moody ile birlikte yazmışlar çoğu şarkıyı. Ve bu, onun sadece ses ve görüntüden ibaret olmadığını en iyi şekilde kanıtlar. şarkıların sözlerinden tutun müziklerine kadar herşeyi süper bence.
Popüler olmaları, belki de onların çok iyi bir grup olmasından kaynaklanıyordur, bunu hiç düşündünüz mü? Çoğunuza göre popüler olmak, yalancılıkla suçlanıyor sanırım.
Fakat evanescence'de şöyle birşey var. Sadece tek bir tür içinde sıkışıp kalmamışlar ve kendilerini tekrar etmiyorlar. Sadece Fallen albümüne bakarsanız bile birbirinden çok farklı şarkılar görürsünüz. Bence onların popüler olması buradan kaynaklanıyor, her kitleye hitap edebilen bir müzikleri var. mesela ben korn'u çok severim, fakat adamların bütün şarkıları birbirine çok benziyor! şarkının neresinde yavaşlıycaklarını, neresinde iice coşçaklarını artık anlıyorum, fakat Evanescence'de böyle bişey yok! Sert müzikten tutun da, sadece piyano müziğinden oluşan şarkıları da var.
Benim gibi düşünenler varsa, www.evanescencetr.tk 'e bekliyorum. Forumumuzda çok samimi bir ortam vardır ve tabii ki hepsi Evanescence seviyorlar=)
-
lp_fefurkan
- Üye

amy lee nin sesini studyoda deistirdiini duymustum!!!!!emin diilim ama sundan eminim konserleri berbat!!!!!!!!!!!MiSSiNg yazdı:inanamıyorum ya!! gerçeken bazı arkadaşlar çok acımasızca eleştri yapmışlar! böyle kaliteli bi grubu böyle eleştirmek bence haksızlık!
-
fake_smiles
- Üye