Korn
- amacsizkedi
- Üye

- amacsizkedi
- Üye

yahu kıza bak ya herseye muhalefet
ne var coverlamıslar,belki yukardan da izin almıslardır ne biliyon sordun mu
gerci sen bunları da tanıyosundur yakından hani,"james" hesabı
neyse yine sinir ettin ya beni
grubun gitaristinin acıklamaları da üzdü beniş hernekadar cocugunun egitimi ile ilgili kısımlarına hak versem de.
ne var coverlamıslar,belki yukardan da izin almıslardır ne biliyon sordun mu
gerci sen bunları da tanıyosundur yakından hani,"james" hesabı
neyse yine sinir ettin ya beni
grubun gitaristinin acıklamaları da üzdü beniş hernekadar cocugunun egitimi ile ilgili kısımlarına hak versem de.
viva metal!
- amacsizkedi
- Üye

- willow_rosenberg
- Üye

ben daha tazecik bi korn dinleyicisiyim. did my tme favorim diyebilirim. çok detaylı bi bilgim yok.hıı, Jonathan Davis için çok böğürüyo diyolar,saçma. hangisi böğürmüyor ki 
I wanna thank you mom,
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
the wall'ın içine etmek mi, kurbağ sesli vokal mi? korn'a laf söyleyebilen nadir insanlardan birisin tebrik ederim... ama bu kadar güzel müzik yapan hardcore'un kralı olan bu grubu nerenle dinleyipte bu yorumu yaptın açıkçası anlayamadım...willow_rosenberg yazdı:bi türlü sevemediğim,bana çok soğuk gelen,kurbağ sesli bi vokalistle nereye kadar diye düşündüğüm ve ayrıca yüce grup pink floyd'un canım "the wall"unun da içine etmeyi başaran,artık dağılmaları gereken grup.
o zaman senin görüş açında bi problem var sanırım amacsizkedi... seven daha fazla olan topluluğu görmeyip üç-beş çıkıntıya bakıp yorum yapabiliosun çünkü... içinde sevenleri fazla olan bi gruba genelleme yaparak bittiği düşünülüyo diemessin... the wall'a en iyi hardcore coverı böle olur... o adamlardan pink floyd gibi calmasini bekleme... sadece müzikal anlamda yorum yap diyorum... korn'un bütün albümlerini de dinleyip sonra sevip sevmediğin konusunu konusursan daha iyi oluramacsizkedi yazdı:bencede o cover dan sonra çoğu kişi artık bittiklerini düşünmeye başladı insanların tepkisi benm gördüğüm kadarıyla iyi olmadı.
-
littlegothic
- Üye

- İletişim:
şu ana kadar belkide beni hayatta en çok sevindiren olay korn'un türkiye'ye gelmesi.. süper merak ettiğim bi konu var.. head ayrıldıktan sonra hiçbiyerde (konserler hariç) çıkıp ne poz verdiler, nede mtv'ydi carttı curttu gibi yerlerde çıkıp çalmadılar.. onu bırak resmi sitedeki en son haberleri hala head'in ayrılması... sadece tour tarihlerini güncelliyolar!..
neyse merak ettiğim konu şu aceb nası olucak tek gitarla o şarkılar! çok şarkıyı tek gitarla yapabilirsin tabi hatta hepsini (bizde yapıoz çünkü (: ama adamlar biz deilki
.. allahım yaw.. nese bi gelsinler hayırlısıylan izlesek coşsak.. jonathan'la foto neyim çekilsek.. sonra fieldy'nin o bası canlı canlı bi duysak.. munky'nin coşma dolu hareketlerini görsek.. david'in süper ritmlerini canlı canlı görsek ve duysak.. anaaa bak len jonathan önümde desek! blind çaldıklarında pogoya girip dağıtsak! aman tanrııııııııııııımm... hadi bea hemen 3eylül ossun artık..
neyse merak ettiğim konu şu aceb nası olucak tek gitarla o şarkılar! çok şarkıyı tek gitarla yapabilirsin tabi hatta hepsini (bizde yapıoz çünkü (: ama adamlar biz deilki
-
fake_smiles
- Üye

Blind , Ball Tongue , Clown , Faget , Shoots and Ladders , No Place To Hide , A.D.I.D.A.S. , Kill You , Freak on a Leash , It's On , Got the Life , Reclaim My Place , Justin , Falling Away From Me , Trash , Beg For Me , Make Me Bad , Hey Daddy , Somebody Someone , Let's Get This Party Started , Counting , Dirty en kral şarkılarıdır..
Bir grubun bu kadar güzel şarkısı olması ne kadar süper bişi demi
Bir grubun bu kadar güzel şarkısı olması ne kadar süper bişi demi
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Sorj yazdı:Geç korn aslında daha iyisini yapar.Ben bile bu heriflerin yaptığı şarkılardan daha gaz şarkı yaptığıma göre.. adamlar basitten yapalım boşver diyorlar.O yüzden dediğim şarkıları dinlerim.
Nasıl yani?Ne demek ben daha gaz şarkı yapıyorum diye??
Senin şarkılarını kim dinliyor?Kaç kişi biliyor? Ya korn??
kendinimi kıyaslıyorsun korn la..Yani bilmiyorum ama....
When you're pushed, killing's as easy as breathing
e dinlettiğim 2 3 kişi var... Hepside süper olmuş, süper lan,Gaz harbi gibi laflar dedi..
Kendimi kornla kıyaslayamam cunki Grup dağıldı.Yeni grup kurma aşamasındayız.Hardcore yapcaz sanırım.Vokal bateri tamam gitar ve bass zaten hazır.Işallah Radical Noise gibi bişey oluruzda, Türkiyede Hardcore yapan grupların elinden tutup ünlü yaparız.Yada Başka hardcore grupları böyle yapar.a
Kendimi kornla kıyaslayamam cunki Grup dağıldı.Yeni grup kurma aşamasındayız.Hardcore yapcaz sanırım.Vokal bateri tamam gitar ve bass zaten hazır.Işallah Radical Noise gibi bişey oluruzda, Türkiyede Hardcore yapan grupların elinden tutup ünlü yaparız.Yada Başka hardcore grupları böyle yapar.a

![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)