Korn

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
amacsizkedi
Üye
Üye

Mesaj gönderen amacsizkedi »

bencede o cover dan sonra çoğu kişi artık bittiklerini düşünmeye başladı insanların tepkisi benm gördüğüm kadarıyla iyi olmadı.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

kenar mahalle grupları bile coverlıyor pink floyd'u,isteyen istedigini coverlar,iyi veya kotu abartmayın bu kadar...
melankoli dersenizde cok az parcasında vardır korn'un,mesela hollow life tam bir hayat sorgulaması...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
amacsizkedi
Üye
Üye

oda doğru cover lamayan bi britney spears kaldı oda yakında allah kısmet ederse.. :wink:
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

yahu kıza bak ya herseye muhalefet :!:

ne var coverlamıslar,belki yukardan da izin almıslardır ne biliyon sordun mu :?:

gerci sen bunları da tanıyosundur yakından hani,"james" hesabı :!:

neyse yine sinir ettin ya beni

grubun gitaristinin acıklamaları da üzdü beniş hernekadar cocugunun egitimi ile ilgili kısımlarına hak versem de.
viva metal!
Kullanıcı avatarı
amacsizkedi
Üye
Üye

sanırım burda konuşmak için senden izin alınmıyo. :evil:
Kullanıcı avatarı
willow_rosenberg
Üye
Üye

Mesaj gönderen willow_rosenberg »

bi türlü sevemediğim,bana çok soğuk gelen,kurbağ sesli bi vokalistle nereye kadar diye düşündüğüm ve ayrıca yüce grup pink floyd'un canım "the wall"unun da içine etmeyi başaran,artık dağılmaları gereken grup.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
karatemre
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen karatemre »

eski şarkılarını hiçbir şarkı dolduramaz..
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

ben, benden izin alınıyo demişmiyim okuma özürlü arkadasım

ben bu ablanın herdaim muhalefet durusundan olan rahatsızlıgımı dile getirdim :!:
viva metal!
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

biraz daha uzatırsanız olan baslıga olacak korn83 ve amacsızkedi....
sleeping with the earth my dying bride
evrim
Üye
Üye

Mesaj gönderen evrim »

ben daha tazecik bi korn dinleyicisiyim. did my tme favorim diyebilirim. çok detaylı bi bilgim yok.hıı, Jonathan Davis için çok böğürüyo diyolar,saçma. hangisi böğürmüyor ki :016
I wanna thank you mom,
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

evrim sana tavsiyem Korn'un ilk albümü olan Korn adını taşıyan albümü ve İssues albümünü dinlemen.KoRn'un en iyi albümleri onlardır...
Ayrıca Twist şarkısıyla Jonnathan Davis'in ne kadar değişik bir vokal sesi olduğunuda anlayabilirsin.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

willow_rosenberg yazdı:bi türlü sevemediğim,bana çok soğuk gelen,kurbağ sesli bi vokalistle nereye kadar diye düşündüğüm ve ayrıca yüce grup pink floyd'un canım "the wall"unun da içine etmeyi başaran,artık dağılmaları gereken grup.
the wall'ın içine etmek mi, kurbağ sesli vokal mi? korn'a laf söyleyebilen nadir insanlardan birisin tebrik ederim... ama bu kadar güzel müzik yapan hardcore'un kralı olan bu grubu nerenle dinleyipte bu yorumu yaptın açıkçası anlayamadım...
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

amacsizkedi yazdı:bencede o cover dan sonra çoğu kişi artık bittiklerini düşünmeye başladı insanların tepkisi benm gördüğüm kadarıyla iyi olmadı.
o zaman senin görüş açında bi problem var sanırım amacsizkedi... seven daha fazla olan topluluğu görmeyip üç-beş çıkıntıya bakıp yorum yapabiliosun çünkü... içinde sevenleri fazla olan bi gruba genelleme yaparak bittiği düşünülüyo diemessin... the wall'a en iyi hardcore coverı böle olur... o adamlardan pink floyd gibi calmasini bekleme... sadece müzikal anlamda yorum yap diyorum... korn'un bütün albümlerini de dinleyip sonra sevip sevmediğin konusunu konusursan daha iyi olur
littlegothic
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen littlegothic »

willow_rosenberg yazdı:bi türlü sevemediğim,bana çok soğuk gelen,kurbağ sesli bi vokalistle nereye kadar diye düşündüğüm ve ayrıca yüce grup pink floyd'un canım "the wall"unun da içine etmeyi başaran,artık dağılmaları gereken grup.
hah diorum ve susuyorum!!!
This tragic future
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

şu ana kadar belkide beni hayatta en çok sevindiren olay korn'un türkiye'ye gelmesi.. süper merak ettiğim bi konu var.. head ayrıldıktan sonra hiçbiyerde (konserler hariç) çıkıp ne poz verdiler, nede mtv'ydi carttı curttu gibi yerlerde çıkıp çalmadılar.. onu bırak resmi sitedeki en son haberleri hala head'in ayrılması... sadece tour tarihlerini güncelliyolar!..
neyse merak ettiğim konu şu aceb nası olucak tek gitarla o şarkılar! çok şarkıyı tek gitarla yapabilirsin tabi hatta hepsini (bizde yapıoz çünkü (: ama adamlar biz deilki :).. allahım yaw.. nese bi gelsinler hayırlısıylan izlesek coşsak.. jonathan'la foto neyim çekilsek.. sonra fieldy'nin o bası canlı canlı bi duysak.. munky'nin coşma dolu hareketlerini görsek.. david'in süper ritmlerini canlı canlı görsek ve duysak.. anaaa bak len jonathan önümde desek! blind çaldıklarında pogoya girip dağıtsak! aman tanrııııııııııııımm... hadi bea hemen 3eylül ossun artık..
vermilion
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen vermilion »

tercih yaparken izmiri de göz önünde bulundursam mı ne? :P
fake_smiles
Üye
Üye

Mesaj gönderen fake_smiles »

yaw yaw korna bayılıyorum çook sewiorum ya koRn amcalarım bnmm çok süperler yaa işi biliolar ;)
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

vermilion yazdı:tercih yaparken izmiri de göz önünde bulundursam mı ne? :P
Tabi adamım izmir yaz..Ege yi filan yaz yani..Bornova da kal bi evde..ohh süperr tam öğrenci mekanıı..
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

iyi gruptur.En çok Y'all want single,Word up,Here to stay,blind ve did my time hoşuma gidiyor.Gerçi başka dinlemiyorum korn... :)
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Blind , Ball Tongue , Clown , Faget , Shoots and Ladders , No Place To Hide , A.D.I.D.A.S. , Kill You , Freak on a Leash , It's On , Got the Life , Reclaim My Place , Justin , Falling Away From Me , Trash , Beg For Me , Make Me Bad , Hey Daddy , Somebody Someone , Let's Get This Party Started , Counting , Dirty en kral şarkılarıdır..

Bir grubun bu kadar güzel şarkısı olması ne kadar süper bişi demi :-)
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

Geç korn aslında daha iyisini yapar.Ben bile bu heriflerin yaptığı şarkılardan daha gaz şarkı yaptığıma göre.. adamlar basitten yapalım boşver diyorlar.O yüzden dediğim şarkıları dinlerim.
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Sorj yazdı:Geç korn aslında daha iyisini yapar.Ben bile bu heriflerin yaptığı şarkılardan daha gaz şarkı yaptığıma göre.. adamlar basitten yapalım boşver diyorlar.O yüzden dediğim şarkıları dinlerim.

Nasıl yani?Ne demek ben daha gaz şarkı yapıyorum diye??
Senin şarkılarını kim dinliyor?Kaç kişi biliyor? Ya korn??
kendinimi kıyaslıyorsun korn la..Yani bilmiyorum ama....
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

e dinlettiğim 2 3 kişi var... Hepside süper olmuş, süper lan,Gaz harbi gibi laflar dedi..

Kendimi kornla kıyaslayamam cunki Grup dağıldı.Yeni grup kurma aşamasındayız.Hardcore yapcaz sanırım.Vokal bateri tamam gitar ve bass zaten hazır.Işallah Radical Noise gibi bişey oluruzda, Türkiyede Hardcore yapan grupların elinden tutup ünlü yaparız.Yada Başka hardcore grupları böyle yapar.a
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

göndersene banada.Nasıl gönderebilirsen söyle bi bakalım bizde :)
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

Arkadaşımın bilgisayarında, Çalışıyo bugun gelcek.Alabilirsem HArddiskini Yollarım..