korn dinlemenin faydaları
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
3_müzik ruhun gıdasıdır..bu yüzden günde 3 öğün mutlaka korn dinlemeyi unutmayın!!!!
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
Kanatsiz_Melek yazdı:korn dinlemenin faydaları
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
3_müzik ruhun gıdasıdır..bu yüzden günde 3 öğün mutlaka korn dinlemeyi unutmayın!!!!
tamamen katılıyorum.. işte iyi korn'cu bi arkadaş.. sevindim walla..
ama düzeltmek istediğim bi nokta var.. 3. madde de.. 3 öğün kesinlikle yetmez zira 20-30öğün dinnerim <:
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
ama düzeltmek istediğim bi nokta var.. 3. madde de.. 3 öğün kesinlikle yetmez zira 20-30öğün dinnerim <:
haklısın kardeş ben en az demek istedim yoksa 24 saat yine yetmez...
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
haklısın kardeş ben en az demek istedim yoksa 24 saat yine yetmez...
yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
There is a voice calling for me . There is a light coming down on me ...
NekromanZeT yazdı:yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
yine döktürmüşün.. hmm demek geçiş dönemi müzikleri ve ilerde hepimiz blackçi olcaz ha.. bak seeeen! var mı başka kehanetlerin.. yada çok bilmişliklerin.. tüm dünya zamanla blackçi olur dışında!
En son smG tarafından 14 Eki 2005 16:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fieldy sonunda bi halta benzemiş pezo ya.. Abidik gubidik şekillere giriodu, bu en iyisi olmuş.Zaten bi single şarkısındaki saçlarını seviyordum Minicik örmüş süper.SAkallarda ayrı güzel Jonathan daima karizma Munky de bi bateristleri hoşuma gitmedi yaw Head dümbüğüdü gitti allam ya... Mal insan.
NekromanZeT yazdı:yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
yine döktürmüşün.. hmm demek geçiş dönemi müzikleri ve ilerde hepimiz blackçi olcaz ha.. bak seeeen! var mı başka keyanetlerin.. yada çok bilmişliklerin.. tüm dünya zamanla blakçi olur dışında!
+999
nıhahahahhaha
Even the smallest person can change the course of the future...
abi beni lütfen tutun.yoksa elimden kaza çıkacak.ben bu adamı öldürecem ya.ne lan bu slipknot a abudik gubudik çocukça yorumlar yazııyor.şimdide gelmiş bizim mekanımızda ahkam kesiyo..olm kendine gel len..ben black metalden nefret ederim tamammı?hayatım boyunca da dinlemiyecem lan.sen ne seviyosan onu dinle.bize ''korn filan dinlemeyin gelin black metal dinleyin'' da deme!!
When you're pushed, killing's as easy as breathing
puahaa ,bu ne komk bi yazı yhaa baksana senin yaş kaç 50 küsür fLn mı,bende o yoLLardan geçtm tribindesin de..yok koRn nu bırakcakmışnz,onu bunu dinLemeye başLıcakmışzz...sendn öğrencektik ztn bunLarı..yha bi gitt sen beee...''!!
Bak açtın sayfayı aşşağıda Free butonu var ona tıkla.Sonra bi sayfa daha açılcak.orda geri sayacak işte 27 saniye kaldı diye mesela.Bi süre sonra orada link çıkacak kesin görürsün biraz bekle.sonra ona tıkla indir.