Korn

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

Mesaj gönderen Kanatsiz_Melek »

korn dinlemenin faydaları
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
3_müzik ruhun gıdasıdır..bu yüzden günde 3 öğün mutlaka korn dinlemeyi unutmayın!!!! :002
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

Kanatsiz_Melek yazdı:korn dinlemenin faydaları
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
3_müzik ruhun gıdasıdır..bu yüzden günde 3 öğün mutlaka korn dinlemeyi unutmayın!!!! :002
tamamen katılıyorum.. işte iyi korn'cu bi arkadaş.. sevindim walla..
ama düzeltmek istediğim bi nokta var.. 3. madde de.. 3 öğün kesinlikle yetmez zira 20-30öğün dinnerim <:
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

smG yazdı:
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
ama düzeltmek istediğim bi nokta var.. 3. madde de.. 3 öğün kesinlikle yetmez zira 20-30öğün dinnerim <:
haklısın kardeş ben en az demek istedim yoksa 24 saat yine yetmez... :002 :002 :002
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

Kanatsiz_Melek yazdı:
smG yazdı:
1_insanları mutlu eder
2_ iyi not verdirir
haklısın kardeş ben en az demek istedim yoksa 24 saat yine yetmez... :002 :002 :002
işte doğru olanda bu :002
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

işte tanrılarımızın son halleri!

Resim
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

Mesaj gönderen Ned_Kelly »

tanrılarımız olamazlar ama....en azından sözcüleri olabilirler.... :grin:
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

adamlardaki asil duruşa bak ...vay yarum vay...yürü bea kim tutar sizi... :002 :002
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

Ned_Kelly yazdı:tanrılarımız olamazlar ama....en azından sözcüleri olabilirler.... :grin:
:010
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

Kanatsiz_Melek yazdı:adamlardaki asil duruşa bak ...vay yarum vay...yürü bea kim tutar sizi... :002 :002
kimse tutamıyo zaten.. gerçekten yaa 4kişi kalınca daha bi asil, daha bi cool oldular <:
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

kesinlikle öyle :002 :002 ya geçenlerde bi başladım mp3 lerini dinlemeye,hiç kapatmak gelmedi içimden..zaman nasıl geçti anlayamadım.. :002
Kullanıcı avatarı
frantic_kenan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen frantic_kenan »

ben en çok "freak on a leash" severim.. ne tapılası şarkıdır :wink: did my time da iyi .. bide alone i break de güzel..
This is the voice of silence no more...
NekromanZeT
Üye
Üye

Mesaj gönderen NekromanZeT »

yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
There is a voice calling for me . There is a light coming down on me ...
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

NekromanZeT yazdı:yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
yine döktürmüşün.. hmm demek geçiş dönemi müzikleri ve ilerde hepimiz blackçi olcaz ha.. bak seeeen! var mı başka kehanetlerin.. yada çok bilmişliklerin.. tüm dünya zamanla blackçi olur dışında!
En son smG tarafından 14 Eki 2005 16:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

Fieldy sonunda bi halta benzemiş pezo ya.. Abidik gubidik şekillere giriodu, bu en iyisi olmuş.Zaten bi single şarkısındaki saçlarını seviyordum :D Minicik örmüş süper.SAkallarda ayrı güzel :D Jonathan daima karizma Munky de bi bateristleri hoşuma gitmedi yaw :D Head dümbüğüdü gitti :D allam ya... Mal insan.
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen GiMLiStorM »

smG yazdı:
NekromanZeT yazdı:yaw arkadaşlar ben aslında black metal dinnerim ama bi zamanlar korn hastasıydım untochables albumuynen beraberine bozulmaa başladılar bence bakın buna hardcore mu dersiniz numetal mi dersiniz ne dersiniz bunnar geçiş dönemi muzikleri siz de zamanla black metal dinneme ve artık bu kornmuş şeymiş bunnarı bırakıp dimmu cradle rotting felan dinnemee başnıycaanız gelin fazla kaybetmeden bunnarı dinneme başlayın hiç pişman olassınız valla sona bana teşekkur edacanız benden sölemesi sona uyarmadı derseniz muatab olmam
yine döktürmüşün.. hmm demek geçiş dönemi müzikleri ve ilerde hepimiz blackçi olcaz ha.. bak seeeen! var mı başka keyanetlerin.. yada çok bilmişliklerin.. tüm dünya zamanla blakçi olur dışında!
+999
nıhahahahhaha :015 :-D :-D :003
Even the smallest person can change the course of the future...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

abi beni lütfen tutun.yoksa elimden kaza çıkacak.ben bu adamı öldürecem ya.ne lan bu slipknot a abudik gubudik çocukça yorumlar yazııyor.şimdide gelmiş bizim mekanımızda ahkam kesiyo..olm kendine gel len..ben black metalden nefret ederim tamammı?hayatım boyunca da dinlemiyecem lan.sen ne seviyosan onu dinle.bize ''korn filan dinlemeyin gelin black metal dinleyin'' da deme!!
When you're pushed, killing's as easy as breathing
endless_cob
Üye
Üye

Mesaj gönderen endless_cob »

sevmem bnım gozumde 5 para etmez.. dınleyene saygım var..
I don't give a f**k if ya hate me!
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

endless_cob yazdı:sevmem bnım gozumde 5 para etmez.. dınleyene saygım var..
:016 .. eywalla
xPsycHox
Üye
Üye

Mesaj gönderen xPsycHox »

puahaa ,bu ne komk bi yazı yhaa :-D baksana senin yaş kaç 50 küsür fLn mı,bende o yoLLardan geçtm tribindesin de..yok koRn nu bırakcakmışnz,onu bunu dinLemeye başLıcakmışzz...sendn öğrencektik ztn bunLarı..yha bi gitt sen beee...''!!
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

KoRn Rock'n Coke 2005 Canlı Performans Kayıtı

8:33 dakika.2 şarkı var.Çözünürlük düşük ama tatmin edici ;D
Recon
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Recon »

KoRn_eR yazdı:KoRn Rock'n Coke 2005 Canlı Performans Kayıtı

8:33 dakika.2 şarkı var.Çözünürlük düşük ama tatmin edici ;D
linke tıklıyorum açılmıyo?
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

açılıyor..
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Açılmasa koyarmıyız arkadaşım yaa
Recon
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Recon »

KoRn_eR yazdı:Açılmasa koyarmıyız arkadaşım yaa
ya ben o download sitesini çözemedim link e tıklıyorum bi sayfa acılıyo eeee? download başlamıyo?
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Bak açtın sayfayı aşşağıda Free butonu var ona tıkla.Sonra bi sayfa daha açılcak.orda geri sayacak işte 27 saniye kaldı diye mesela.Bi süre sonra orada link çıkacak kesin görürsün biraz bekle.sonra ona tıkla indir.